«Ζεστό» το ενδιαφέρον της Σαμπντόρια για Ουάρντα!

«Ζεστό» το ενδιαφέρον της Σαμπντόρια για Ουάρντα!

Σε συνεχή παρακολούθηση από την Σαμπντόρια, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Αμρ Ουάρντα. 

«Ζεστό» το ενδιαφέρον της Σαμπντόρια για Ουάρντα!

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Αμρ Ουάρντα με την ομάδα του Παναιτωλικού, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και όπως είναι γνωστό, αρκετές ομάδες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο Αγρίνιο για χάρη του. Μία από τις μεγαλύτερές του... φαν, είναι η Σαμπντόρια, η οποία τον έχει στην λίστα της εδώ και καιρό, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, δεν έχει μείνει στα «λόγια»

Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί έχουν εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον τους, χωρίς, όμως, να φτάσει στο επίπεδο πρότασης. Όμως η πρώτη κρούση έγινε, διερευνητικού χαρακτήρα, χωρίς να έχει σχέση με νούμερα, όπως είχε γραφτεί στις αρχές του Φεβρουαρίου, για τα... περιβόητα 1,3 εκατ. ευρώ. Στον Παναιτωλικό, πάντως, γνωρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους - ακόμα - ένα... λαβράκι, το οποίο θέλουν και να εκμεταλλευτούν.

Στο Γ. Καραϊσκάκης τα φώτα ανάβουν για το «αιώνιο» ελληνικό ντέρμπι! Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και αν κερδίσεις, η Vistabet  πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Δε θα πιαστούν απροετοίμαστοι, δηλαδή, αν το καλοκαίρι έρθει και η επίσημη πρόταση, είτε από την Σαμπντόρια, είτε και από κάποια άλλη Ιταλική ομάδα, αφού οι «μπλουτσερκιάτι» δεν είναι οι μόνοι που εξετάζουν την περίπτωση του Αιγύπτιου. 
 

Best of internet