Σκέψεις Σίλβα για Φορτούνη - Τσόρι μαζί!

Δημήτρης Τομαράς
Σκέψεις Σίλβα για Φορτούνη - Τσόρι μαζί!

bet365

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι και ο Μάρκο Σίλβα εξετάζει το ενδεχόμενο να... χωρέσει στην 11άδα Φορτούνη και Τσόρι!

Δεν είναι κάτι που ο Σίλβα το κάνει τόσο τακτικά όμως για ένα τόσο σημαντικό από πλευράς πρεστίζ και αγωνιστικών αποδείξεων ματς το έχει στο μυαλό του. Σύμφωνα με τα όσα έχουν προκύψει από τον Ρέντη ο 38χρονος τεχνικός σκεφτόταν την Κυριακή την πιθανότητα να ξεκινήσει τον αγώνα με Φορτούνη και Τσόρι μαζί στην 11άδα. Αυτό βέβαια σημαίνει πως ένας εκ των Φουστέρ - Πάρντο θα πρέπει να τεθεί εκτός. Και με δεδομένη την κατάσταση και των δύο εάν τελικώς ο Μάρκο Σίλβα το αποφασίσει το πιο πιθανό είναι να μείνει στον πάγκο ο Κολομβιανός, που προερχόταν από σχεδόν έναν μήνα αποχής.

Στο Γ. Καραϊσκάκης τα φώτα ανάβουν για το «αιώνιο» ελληνικό ντέρμπι! Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα