Κόπηκε στα... αγγλικά ο Σαμπάολι για Τσέλσι!

Κόπηκε στα... αγγλικά ο Σαμπάολι για Τσέλσι!

Κόπηκε στα... αγγλικά ο Σαμπάολι για Τσέλσι!

bet365

Το γεγονός ότι ζήτησε χρόνο να βελτιώσει τα αγγλικά του, αποτελεί την αιτία που ο Σαμπάολι δεν θα είναι ο νέος τεχνικός της Τσέλσι.

Ο Χόρχε Σαμπάολι, αφού είπε ότι σχεδόν ήταν ο νέος προπονητής της Τσέλσι, στάθηκε στο λόγο οδήγησε την εν λόγω συμφωνία σε... ναυάγιο. Σύμφωνα με όσα είπε ο Χιλιανός, αυτό οφείλεται στον χρόνο που ζήτησε για να βελτιώσει τα αγγλικά του.

«Συναντήθηκα με τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, όπου μου είπε ότι ήμουν η πρώτη επιλογή. Ήμουν έτοιμος να γίνω ο νέος τους προπονητής. Αλλά τότε εμφανίστηκε ο Κόντε και ανταγωνισμός μεταξύ μας», είπε ο Σαμπάολι στο «Gazzetta World» και συνέχισε:

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Παλέρμο - Νάπολι και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν ανοίξει το σκορ, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

«Ήταν ή αυτός ή εγώ. Εγώ χρειάστηκα λίγο χρόνο ώστε να βελτιώσω τα αγγλικά αλλά τέτοιου είδους σύλλογοι δεν στον δίνουν. Η Premier League είναι ξεκάθαρα το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και θα ήθελα να προπονήσω εκεί. Όμως, όπως είπα, δυστυχώς δεν συνέβη».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα