Με Γιόχανσον, απουσίες και... Κρισάντους η ΑΕΚ!

Gazzetta team
Με Γιόχανσον, απουσίες και... Κρισάντους η ΑΕΚ!

bet365

Ο Γιόχανσον τα κατάφερε και είναι στην αποστολή για Πανθρακικό, ενώ ο Κρισάντους υπολογίζεται ξανά ύστερα από πολύ καιρό.

Μια αποστολή διαφορετική από αυτές που συνηθίσαμε, έχουμε αυτή τη φορά από τον Γκουστάβο Πογιέτ, για το ματς με τον Πανθρακικό.

Ο Γιόχανσον κατάφερε και είναι στα σχέδια του προπονητή του, μετά το χτύπημα στον αστράγαλο στην Τρίπολη, αλλά λογικά δύσκολα θα τον δούμε στο βασικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού είναι και πάλι ο Πέτρος Μάνταλος που εξέτισε την ποινή του.

Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Βάργκας, Ντίντακ, Τζιμπούρ και Μπαρμπόσα, όπως κι οι τραυματίες Ζουκουλίνι - Μπακάκης.

Ωστόσο, έπληξη αποτελεί το γεγονός ότι ο Κρισάντους βλέπει το όνομά του στην αποστολή ύστερα από αρκετούς μήνες, ενώ κι ο Βλαχομήτρος υπολογίζεται από τον προπονητή της Ενωσης.

Αναλυτικά η αποστολή: Συγκεκριμένα ο Πογιέτ ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκονται οι εξής παίκτες: Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Κορδέρο, Σιμόες, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Βλαχομήτρος, Μπουονανότε, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Κρισάντους.

Διατηρεί το 4-3-3 ο Πογιέτ

Ο Πογιέτ αναμένεται να έχει στο ματς με τους Ακρίτες το γνωστό του 4-3-3 με τους:

Μπαρόχα στο τέρμα και Γκάλο-Σοϊλέδη στα μπακ με τους Άρθο και Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

Σιμόες, Κορδέρο και Μάνταλος θα είναι η τριάδα στο κέντρο με τον τελευταίο να έχει πιο οργανωτικό ρόλο.

Ο Πέκχαρτ θα είναι στην κορυφή, ο Αραβίδης στο αριστερό φτερό και στο άλλο Μπουονανότε και Πλατέλλας διεκδικούν μια θέση στην 11άδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα