Με φόντο τα ημιτελικά

Gazzetta team
Με φόντο τα ημιτελικά

bet365

Η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ με έπαθλο μία θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Οι ελπίδες τίτλου της Τότεναμ περνάνε από το Μπέρμιγχαμ, η Ρεάλ θα κάνει μακρινό ταξίδι για να αντιμετωπίσει την Λας Πάλας, ενώ η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Μάιντς.

Στο Κύπελλο Αγγλίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ για μία θέση στα ημιτελικά. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί για τη διοργάνωση πριν από 3 χρόνια, με τους κόκκινους διάβολους να φτάνουν στη νίκη με 1-0.

Τα σφυριά έχουν χάσει τα 8 από τα 9 τελευταία τους ματς στο Old Trafford, με τον άσο να πληρώνει 1,85 στη Sportingbet.gr. Από εκεί και πέρα, η Γιουνάιτεντ έχει δεχθεί μόλις 3 γκολ στο Κύπελλο, με το under να είναι στο 1,666 και το N/G στο 1,75.

Οι ελπίδες τίτλου της Τότεναμ περνάνε από το Μπέρμιγχαμ, όπου θα την υποδεχθεί η ουραγός Άστον Βίλα. Οι Λονδρέζοι έχουν κερδίσει τα 7 από τα 8 τελευταία εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Βίλα, με το διπλό να πληρώνει 1,45 στη Sportingbet.gr. Από εκεί και πέρα, στα τελευταία 4 εντός έδρας ματς των Villains και στα 6 από τα 8 συνολικά των Spurs είχαμε over, που θα το βρείτε στο 1,80.

Ο Χάρι Κέιν, μάλιστα, έχει 16 γκολ στα τελευταία 20 παιχνίδια στην Premier League, περισσότερα από ολόκληρη την Βίλα στο ίδιο διάστημα (14)… Το να μην καταφέρουν να σκοράρουν οι γηπεδούχοι θα το βρείτε στο 1,95, ενώ το να βρει δίχτυα ο Κέιν στο 1,75.

Στην La Liga η Ρεάλ θα κάνει το πιο μακρινό ταξίδι της κατηγορίας στα Κανάρια Νησιά, για να αντιμετωπίσει την ανεβασμένη Λας Πάλμας. Οι Μαδριλένοι είναι, φυσικά, το μεγάλο φαβορί, με το διπλό να είναι στο 1,40 στη Sportingbet.gr, όμως οι γηπεδούχοι προέρχονται από 3 συνεχόμενες νίκες, ενώ εκτός έδρας η Ρεάλ αντιμετωπίζει πάντα δυσκολίες. Η διπλή ευκαιρία πληρώνει 2,85.

Από εκεί και πέρα, η Ρεάλ έχει σκοράρει τουλάχιστον 3 στα 5 από τα 7 τελευταία της παιχνίδια, με το over 2,5 για τη βασίλισσα να είναι στο 2,05, ενώ έχει πάρει το προβάδισμα από το ημίχρονο στα 5 από τα 7 τελευταία. Το 2 ημίχρονο / 2 τελικό πληρώνει 1,909. Στα 6 από τα 7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της η Ρεάλ δέχεται γκολ, με το G/G να πληρώνει 1,615, ενώ το να σκοράρει ο Ρονάλντο, που βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση, 2 ή περισσότερα γκολ θα το βρείτε στο 2,40.

Τέλος, στην Bundesliga η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Μάιντς. Οι Βεστφαλοί προέρχονται από 4 συνεχόμενες νίκες εντός έδρας επί των Mainzer, με τον άσο να είναι στο 1,333, ενώ σε αυτά τα παιχνίδια έχουν σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ, με το over 1,5 για την Μπορούσια να είναι στο 1,40.

Στα 4 από τα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στο Ντόρτμουντ είχαμε G/G, που πληρώνει 1,909, ενώ στα 6 από τα 7 τελευταία ματς της Μπορούσια είχαμε under, που θα το βρείτε στο 2,20. Τέλος, να σκοράρει ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ το πρώτο γκολ είναι στο 3,60 στη Sportingbet.gr.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα