«Αποκλειστικά υπεύθυνη η ΕΠΟ για τις πράξεις του Μάνταλου»

«Αποκλειστικά υπεύθυνη η ΕΠΟ για τις πράξεις του Μάνταλου»

«Αποκλειστικά υπεύθυνη η ΕΠΟ για τις πράξεις του Μάνταλου»

Κάθε άλλο παρά έκπληκτοι ήταν στον Παναθηναϊκό με την ... ανυπαρξία απάντησης από την ΕΠΟ στο αίτημα που κατέθεσε το «τριφύλλι» για την εξαίρεση του Σταύρου Μάνταλου από το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. «Αποκλειστικά υπεύθυνη για τις πράξεις ή τις παραλείψεις του συγκεκριμένη διαιτητή» ανέφεραν στο πράσινο «στρατόπεδο».

Στο «τριφύλλι» απαίτησαν την εξαίρεση του σημερινού, τέταρτου διαιτητή, από το παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης» έχοντας επικαλεστεί τα δημοσιεύματα που αποδεικνύουν τη σχέση του Μάνταλου με την εγκληματική οργάνωση, ωστόσο, δεν έλαβαν την παραμικρή απάντηση και σχολίασαν χαρακτηριστικά:

«Η μνημειώδης αδιαφορία και η απόλυτη σιωπή της διοίκησης της ΕΠΟ στο εύλογο και ηθικά επιβεβλημένο αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για εξαίρεση του τέταρτου διαιτητή Σταύρου Μάνταλου στον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός δεν μας εκπλήσσει. Άλλωστε το είχαμε επισημάνει και στην επιστολή μας.

Όμως η στάση που επέλεξε να τηρήσει η ΕΠΟ την καθιστά μόνη και αποκλειστική υπεύθυνη στην απευκταία περίπτωση που υπάρξει διακινδύνευση της σωματικής ακεραιότητας των ποδοσφαιριστών μας ή και της ίδιας της διεξαγωγής του αγώνα από πράξεις ή παραλείψεις του συγκεκριμένου διαιτητή.

Η συνέχεια για τις μέρες και τα έργα του Μάνταλου και της διοίκησης της ΕΠΟ μετά τον αγώνα».

Best of internet