Πάνθηρες: «Μεγάλο μπράβο σε παίκτες και προπονητή»

Gazzetta team
Πάνθηρες: «Μεγάλο μπράβο σε παίκτες και προπονητή»

bet365

Η νίκη επί της Skoda Ξάνθης έχει μεγαλώσει περισσότερο τον ενθουσιασμό στους «Πάνθηρες» που συνεχάρησαν τον Ουζουνίδη και τους παίκτες του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η σημερινή (σ.σ. το Σάββατο (12/03) μέρα για εμάς ήταν μια από τις καλύτερες τις φετινής σεζόν . Η ομάδα συνεχίζει να εκπλήσσει και τον πιο αισιόδοξο Πανιώνιο επί γης , ενώ ταυτόχρονα δεν μας επιτρέπει να τσακωνόμαστε για το ποιος ή τι φταίει όπως έχουμε συνηθίσει εμείς οι Πανιώνιοι . Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν για τους παίκτες και τον προπονητή για ακόμη μια φορά . Ευχόμαστε αυτό το καλό κλίμα της ομάδας να συνεχιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Εκτός από την νίκη , σήμερα στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί οπαδοί της Crystal Palace . Ο σύνδεσμος μας «Panthers Club 1983» είναι αδελφοποιημένος με τους φανατικούς οπαδούς της Palace που έχουν την ονομασία «Holmesdale Fanatics» οι οποίοι φέτος έκλεισαν τα 10 χρόνια από την δημιουργία τους. Από τις αντιδράσεις τους και μόνο καταλάβαμε ότι χάρηκαν και εκείνοι μαζί μας, για την εμφατική μας νίκη λέγοντας πως τα γκολ μας σήμερα ήταν αντάξια με αυτά που βλέπουν εκείνοι στην Premier League . ( ως προς το τελευταίο σχόλιο βάλαμε και εμείς το χεράκι μας αφού τους προμηθεύσαμε πριν τον αγώνα με πάρα πολλές μπίρες για να νιώθουν σαν το σπίτι τους )

Τέλος σήμερα η ομάδα μπάσκετ ,παρότι την προηγούμενη εβδομάδα έχασε ένα μεγάλο ντέρμπι , κατάφερε να κερδίσει την ομάδα της Ελευσίνας με 61-72. Συνεχίζουμε λοιπόν …

Υ.Γ.1 Παρότι δεν είχαμε το πολύ το κόσμο , η κερκίδα μας σήμερα ήταν καλή… Είχαμε και την βοήθεια των φίλων μας οι οποίοι έκανα ταχύρρυθμα μαθήματα ελληνικών συνθημάτων .

Υ.Γ.2 Όσοι δεν ήρθατε όχι μόνο στην Θύρα -3- αλλά γενικά στο γήπεδο χάσατε χατ – τρικ και ωραία ατμόσφαιρα δυστυχώς …

Υ.Γ.3 Λόγο κάποιων προβλημάτων το επίσημο site και η σελίδα μας δεν ανανεωνόταν , όμως θα προσπαθούμε να τα ανανεώνουμε και να τα λειτουργούμε σε κανονικούς ρυθμούς …

Panthers Club 1983».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα