Βενγκέρ: «Δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι ο Θεός»

Βενγκέρ: «Δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι ο Θεός»

Gazzetta team
Βενγκέρ: «Δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι ο Θεός»

bet365

Οι αντιδράσεις των οπαδών της Άρσεναλ προς το πρόσωπο του Βενγκέρ και η κριτική για τον Αλσατό έχουν «φουντώσει το τελευταίο διάστημα, ωστόσο ο ίδιος δήλωσε αφοσιωμένος στο έργο του, επισημαίνοντας πως δεν ισχυρίστηκε ποτέ πως είναι ο Θεός.

«Για τους φιλάθλους τίποτα δεν είναι αρκετό. Όταν δεν κερδίζαμε τίτλους με κατηγορούσαν πως χάναμε ακόμα και το FA Cup. Είναι λογικό να θέλουν περισσότερα. Αν κοιτάξετε την ιστορία μας θα δείτε πως είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις στο Κύπελλο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Το έχουμε κατακτήσει 12 φορές και οι 6 είναι μαζί μου. Δεν είναι όσο εύκολο φαίνεται», ανέφερε ο Αλσατός και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να δημιουργήσω ανθρώπους. Αυτή είναι δουλειά του Θεού, αν υπάρχει. Δεν μας έκανε τέλειους, επομένως θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Ακόμα και στον παράδεισο ο Αδάμ δεν ήταν χαρούμενος. Είμαστε στη γη, επομένως μπορώ να καταλάβω ότι οι άνθρωποι είναι πολύ απαιτητικοί».

«Τί μπορώ να κάνω; Δεν πίστεψα ποτέ ότι είμαι ο Θεός. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παραμείνω αφοσιωμένος στον σύλλογο και να προσπαθήσω για ότι καλύτερο. Δεν είναι στο χέρι μου να σταματήσω την κριτική».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα