Κοκκίνης: «Μάγκες εμείς στο γήπεδο, πολεμικές τέχνες αυτοί»!

Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΙΑΛΥΣΟΥ ΣΤΟ GAZZETTA.GR ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ

Κοκκίνης: «Μάγκες εμείς στο γήπεδο, πολεμικές τέχνες αυτοί»!

Ο Γιώργος Κοκκίνης εξιστορεί στο Gazzetta.gr το τι βίωσε στο Γεντί Κουλέ και κάνει λόγο για εξάσκηση πολεμικών τεχνών από πλευράς του ΟΦΗ!

Κοκκίνης: «Μάγκες εμείς στο γήπεδο, πολεμικές τέχνες αυτοί»!

Από χθες το Gazzetta.gr σας έχει ενημερώσει με συνεχή ρεπορτάζ για το ΟΦΗ - Ιάλυσος και το τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές. Τόσο οι Ροδίτες όσο και ο ΟΦΗ.

Ο Γιώργος Κοκκίνης ήταν ο παίκτης που βγήκε μπροστά με αποκαλυπτικές φωτογραφίες στα social media μετά τον τραυματισμό του. Ευτυχώς για τον ίδιο δεν έπαθε κάτι το σοβαρό. Το Gazzetta.gr μίλησε μαζί του για το παιχνίδι στο Ηράκλειο και το τι έγινε σε ένα ματς για το οποίο έγινε μεγάλη κουβέντα από κάθε άποψη.

«Καλή επιτυχία καταρχήν στον ΟΦΗ. Είναι μεγάλη ομάδα και ειλικρινά εύχομαι να πάρει την άνοδο. Εμείς απλώς κάναμε την δουλειά μας ως ποδοσφαιριστές. Πήραμε το θετικό αποτέλεσμα από μία μεγάλη ομάδα. Σε κάποιους αυτό δεν άρεσε. Από τον ΟΦΗ ήθελαν να μας δείξουν πολεμικές τέχνες και το πόσο καλοί είναι σε αυτές. ΟΚ, δεν πειράζει λοιπόν... Εμείς είμαστε χαρούμενοι για αυτό το σκορ. Απέναντί μας είχαμε μία μεγάλη ομάδα, όπως είπα και πριν. Μία ομάδα που η θέση της είναι στην Super League», τόνισε στο ξεκίνημα της κουβέντας μας ο παίκτης του Ιάλυσου.

«Είμαι καλά. Δεν έχω κάτι σοβαρό. Και ψυχολογικά είμαι καλά. Δεν υπήρχε αιτία. Απλώς το τελικό αποτέλεσμα τους εξόργισε», συνέχισε.

Για την φραστική αντιπαράθεση Αθανασίου - Φραγκουλάκη που φέρεται να επέφερε τον... χαμό είπε: «Ο συμπαίκτης μας, μας είπε πως ο Φραγκουλάκης άρχισε να τον βρίζει. Τέλος πάντων εύχομαι στον ΟΦΗ καλή επιτυχία και να ανέβει κατηγορία. Εμείς από την άλλη δείξαμε πως η βαθμολογική μας θέση αντικατοπτρίζει την αξία μας. Είμαστε καλά. Απλώς λυπόμαστε για όλα όσα έγιναν. Να είμαστε υγιείς πάνω απ' όλα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Είμαστε μάγκες στο γήπεδο και το δείξαμε και μία μεγάλη οικογένεια και απ' όλο αυτό θα βγούμε ακόμα πιο δυνατοί και υγιείς ψυχολογικά».

Best of internet