Ώρα... αιωνίων αντιπάλων στο Φάληρο!

Δημήτρης Τομαράς
Ώρα... αιωνίων αντιπάλων στο Φάληρο!

bet365

Ντέρμπι μεγάλων κινήτρων αλλά όχι βαθμολογικής ουσίας στο Φάληρο την Κυριακή (19.30, NS1) με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Πως θα παίξουν οι 2 ομάδες.

Είναι από αυτά τα ματς που και κανένα ενδιαφέρον από βαθμολογικής πλευράς να μην έχει (σ.σ. όπως τώρα) έχει τόσα πολλά κίνητρα και για τις δύο ομάδες. Είναι το απόλυτο ντέρμπι. Η... μάχη των δύο αιωνίων αντιπάλων. Το δικό μας Clásico!

Το απόγευμα της Κυριακής ο Ολυμπιακός - που είναι και μαθηματικά πρωταθλητής - υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα ντέρμπι... αποδείξεων και για τους δύο. Οι μεν ερυθρόλευκοι θέλουν να πιστοποιήσουν την ποιότητά τους και την ανωτερότητά τους και ο δε φιλοξενούμενος να στείλει το αγωνιστικό του... μήνυμα και ότι παρότι η χρονιά δεν πήγε καθόλου καλά παραμένει άκρως ανταγωνιστικός.

Το ντέρμπι των Αιωνίων συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω του, με τη Mybet να προσφέρει στο 2.05 το ενδεχόμενο να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες.

Ο Μάρκο Σίλβα ετοιμάζει 11άδα με Ρομπέρτο κίπερ, Σαλίνο δεξί μπακ και Μαζουάκου αριστερά και Μποτία - Ντα Κόστα κέντρο άμυνας. Στον άξονα οι Μιλιβόγιεβιτς και Καμπιάσο και πιο μπροστά τους ο Φορτούνης. Δεξί "φτερό" με Πάρντο και αριστερό με Φουστέρ και φορ ο Ιντέγιε, που ευχήθηκε να σκοράρει.

Από την άλλη ο Στραματσιόνι έχει κάνει και αυτός τα πλάνα του, έχοντας το πρόβλημα του Τελάντερ. Ο Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Πράνιτς, δεξί ο Μέστο, ο Μολέδο είναι δεδομένα ο ένας στόπερ και όπως όλα δείχνουν θα έχει παρτενέρ του τον Στάθη Ταυλαρίδη. Οι Κουτρουμπής και Ζέκα αναμένεται να είναι τα αμυντικά χαφ. Οι Βιγιαφάνιες, Καλτσάς και Αμπέντ αναμένεται να είναι η μεσοεπιθετική τριπλέτα και στην κορυφή ο Μπεργκ.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ολυμπιακός (1ος - 67 β.) - Παναθηναϊκός (3ος, 45 β.): Κυριακή 19:30, Novasports 1
Ολυμπιακός (4- 2 -3 -1): Ρομπέρτο - Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουάκου - Καμπιάσο και Μιλιβόγιεβιτς - Φορτούνης, Φουστέρ και Πάρντο - Ιντέγιε.

Αποστολή: Ντομίνγκες, Ερνάνι, Καπίνο, Κασάμι, Πουλίδο, Σιόβας και Βούρος.

Απόντες: Οι τραυματίες Μπουχαλάκης, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί και Ζντιέλαρ αλλά και ο Σεμπά.

Παναθηναϊκός (4 - 2 - 3 - 1): Στιλ - Μέστο, Μολέδο, Ταυλαρίδης και Πράνιτς - Κουτρουμπής και Ζέκα - Βιγιαφάνιες, Καλτσάς και Αμπέντ - Μπεργκ.

Αποστολή: Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Νάνο, Λαγός, Εσιέν, Λουντ, Π. Βλαχοδήμος, Πέτριτς, Μαμούτε, Κλωναρίδης, Καλτσάς και Λέτο.

Απόντες: Ο Τελάντερ με ίωση ενώ παραμένουν εκτός Σάντσεθ και Μπουμάλ.

Γήπεδο: Καραϊσκάκη
Διαιτητής: Κύζας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα