Εμπολι - Σαμπντόρια 1-1

Εμπολι - Σαμπντόρια 1-1

bet365

Το γκολ του Κουαλιαρέλα μπορούσε να δώσει μια πολύτιμη νίκη στην Σαμπντόρια αλλά η Εμπολι ισοφάρισε με τον Λαουρίνι (1-1) και άφησε τους Γενοβέζους στο άγχος τους.

Ο Βιτσέντσο Μοντέλα δεν περίμενε, όταν έλεγε «ναι» στην πρόταση του Μάσιμο Φερέρο, ότι η Σαμπντόρια θα έμπλεκε στη μάχη παραμονής. Εμπλεξε όμως και για να ξεφύγει θα πρέπει να βρει τον τρόπο για να κάνει ένα σερί νικών. Προς το παρόν αποδεκνύεται δύσκολο κάτι τέτοιο, παρά το γεγονός ότι ο Κουαλιαρέλα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όπως δείχνουν τα τρία γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς. Ο πρώην επιθετικός της Τορίνο έκανε το χρέος του και στο Carlo Castellani αλλά δεν ήταν αρκετό καθώς η Εμπολι απάντησε και πήγε στη 10η θέση, αν και παραμένει χωρίς νίκη από τις 10 Ιανουαρίου... Στο +6, με ματς περισσότερο, από τη ζώνη του υποβιβασμού οι Μπλουτσερκιάτι.

Η Εμπολι μπήκε καλύτερα στο ματς, πίεσε και στο 20' έφτασε μια ανάσα από το 1-0 αλλά ο Μακαρόνε από πολύ κοντά, μετά την απόκρουση του Βιβιάνο στο σουτ του Σαπονάρα, δεν βρήκε στόχο... Τρία λεπτά μετά οι Τοσκανοί ήταν και πάλι έτοιμοι να πανηγυρίσουν αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι από την μακρινή προσπάθεια του Πουτσαρέλι μετά την λάθος έξοδο του Βιβιάνο, με την Σαμπντόρια να είναι πολύ κακή στο πρώτο ημίωρο. Τα πράγματα άρχισαν να στρώνουν μετά το 30' για τους Μπλουτσερκιάτι, οι οποίοι απείλησαν στο 34' με τον Κουαλιαρέλα και με τον ίδιο παίκτη τελικά άνοιξαν το σκορ στο 41': Κάθετη του Κασάνο, ο «Κουάλια» γύρισε ωραία και με σουτ, το οποίο κόντραρε και στον αμυντικό, βρήκε δίχτυα (0-1).

Στο δεύτερο μέρος η Εμπολι ήθελε να επιτεθεί για να ισοφαρίσει αλλά η Σαμπντόρια είχε καταφέρει να δώσει τον ρυθμό της στο ματς και έδειχνε να ελέγχει την κατάσταση. Στο 70', μάλιστα, οι Γενοβέζοι θα μπορούσαν να κλειδώσουν το τρίποντο αλλά η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων από το σουτ του Κουαλιαρέλα. Η ομάδα του Βιντσέντσο Μοντέλα δεν έκανε το 0-2 και στη συνέχεια υποχώρησε, με συνέπεια να το πληρώσει... Οχι στο 77', όταν ο Μκεντλίτζε δεν κατάφερε να βρει στόχο μετά την πάσα του Πουτσαρέλι, αλλά στο 82', όταν ο Μάριο Ρουί εκτέλεσε το φάουλ και ο Λαουρίνι με κεφαλιά έκανε το 1-1.

 

SERIE A Τελευταία Νέα