Τα «κλειδιά» και τα... αντικλείδια του Χάβου για το Περιστέρι!

Τα «κλειδιά» και τα... αντικλείδια του Χάβου για το Περιστέρι!

bet365

Οι πρώτες πινελιές του Μάκη Χάβου στον Αστέρα Τρίπολης και τα κλειδιά - αντικλείδια που θα «ξεκλειδώσουν» τη νίκη για την ομάδα της Αρκαδίας στο Περιστέρι.

Στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού της ομάδας επί της ΑΕΚ είδαμε αρκετά ενθαρρυντικά σημάδια.

Η άμυνα της ομάδας παρέμεινε συμπαγής με τους Σανκαρέ-Ζησόπουλο να ανταποκρίνονται πολύ καλά στις... ορέξεις των παικτών της ΑΕΚ, (κυρίως) στο πρώτο μέρος.

Οι αλλαγές στο κέντρο ήταν απαραίτητες. Ντουντού – Χαμντανί, στα προηγούμενα ματς δεν έδειξαν ότι μπορούν να φανούν χρήσιμοι στον δημιουργικό τομέα, γι αυτό ο Χάβος επανέφερε στην 11άδα τον Κουρμπέλη, ενώ ο Ιγκλέσιας ύστερα από τον τραυματισμό του, ήταν και πάλι σε θέση για να υπολογίζεται από την αρχή. Αυτό το δίδυμο απέδωσε.

Αυτό που προκάλεσε έκπληξη ήταν η χρησιμοποίηση του Δημούτσου στο δεξί... φτερό. Στο άλλο έπαιξε ο Νίκο Φερνάντες κι ο Μάσα έμεινε στον πάγκο. Ελάχιστοι περίμεναν αυτή την κίνηση.

Επίσης, είδαμε για πρώτη φορά στην 11άδα τον Ιωαννίδη. Το μόνο κλασικό επιθετικό που έμεινε στο ρόστερ, μετά την αναγκαία (όπως αποδείχθηκε) πώληση του Γιάννου στην Γκουανγκζού R&F.

Ο Αστέρας, με την Ένωση, δημιούργησε φάσεις και θα μπορούσε με περισσότερη συγκέντρωση να πάρει κάτι παραπάνω. Δεν τα κατάφερε και κοιτάζει παρακάτω.

Στην Αθήνα δεν θα ταξιδέψουν οι τραυματίες Φούντας, Τριανταφυλλόπουλος και Τσοκάνης όπως κι ο τιμωρημένος Παντελιάδης.

Ο Στανισάβλιεβιτς για πρώτη φορά θα είναι στην αποστολή επί εποχής Χάβου, ενώ δεν αποκλείεται από το κέντρο και μπροστά να έχουμε πιο... λάτιν χρώμα. Αυτό σημαίνει ότι Μάσα ή Πότσι μπορούν να πάρουν τη θέση του Δημούτσου ή δεν αποκλείεται να δούμε τους δύο Αργεντίνους να μπαίνουν αντί των δύο Ελλήνων. Αν δεν παίξει με καθαρό φορ (Ιωαννίδη), τότε οι ακριανοί με τον Μπερτόγλιο ή όποιον παίξει σαν «ψευτοεννιάρι» να κλείνει προς την περιοχή.

Πάντως, ο Χάβος είναι ένας προπονητής που δουλεύει με βασικό κορμό και δεν αρέσκεται στις πάρα πολλές αλλαγές. Φυσικά και έχει στο μυαλό του κάποια τρικ, τα οποία αναλόγως από το πως θα πάει το ματς, θα τα δούμε στο χορτάρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα