«Άνθρωποι του ΟΦΗ μας έριχναν μπουνιές και κλωτσιές»!

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ

«Άνθρωποι του ΟΦΗ μας έριχναν μπουνιές και κλωτσιές»!

Τρομερές οι καταγγελίες από μεριάς Ιάλυσου στο Gazzetta.gr για τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΟΦΗ, με την αποστολή της ομάδας της Ρόδου να έχει... κλειδωθεί σε ξενοδοχείο με αστυνομική φύλαξη!

«Άνθρωποι του ΟΦΗ μας έριχναν μπουνιές και κλωτσιές»!
Το σοκ στον Ιάλυσο για όλα όσα συνέβησαν στο Ηράκλειο είναι πολύ μεγάλο και ο φόβος για νέα επίθεση κατά την παραμονή της αποστολής της ομάδας στο Ηράκλειο (σ.σ. θα αναχωρήσει από εκεί το πρωί της Κυριακής) το ίδιο... Το Gazzetta.gr επιχείρησε να δει το τι συνέβη στο... τρίτο ημίχρονο του αγώνα των Ρόδιων με τον ΟΦΗ σε εικόνες και σκηνές που σίγουρα δεν τιμούν κανέναν.
 
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλονται στο Gazzetta.gr από πηγές από τον Ιάλυσο αλλά και ανθρώπους πολύ κοντά στην ομάδα που αυτήν την στιγμή θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους από τον φόβο νέων... αντιποίνων οι παίκτες των φιλοξενούμενων δέχθηκαν δύο επιθέσεις στην διάρκεια του αγώνα. Μία στην ανάπαυλα στην φυσούνα κυρίως και ακόμα μία μετά το τέλος του αγώνα.
 
«Υπήρχε κόσμος στο γήπεδο και τον πάγκο του ΟΦΗ που δεν ξέραμε τι ρόλο... βάραγε. Δεν αναφέρονταν πουθενά. Ούτε η ιδιότητά τους ούτε γιατί ήταν στον πάγκο ή κοντά σε αυτόν. Δεχθήκαμε δύο επιθέσεις. Και οι δύο στην φυσούνα μετά το α' μέρος αλλά και μετά την λήξη. Άνθρωποι του ΟΦΗ μας έριχναν μπουνιές και κλωτσιές! Ήταν σίγουρα ένας μασέρ του ΟΦΗ και ένας φροντιστής ενώ στις συμπλοκές μπήκαν και άνθρωποι της ΕΠΣ Ηρακλείου!», ήταν η σχετική αναφορά για τα γεγονότα.
 
Ο Κοκκίνης χτυπήθηκε στο φρύδι, στο πρόσωπο και την μύτη και ο Φυλακούρης από το ξύλο έσπασε την μύτη του. Ο τεχνικός του Ιάλυσου Γιώργος Σάββενας δέχθηκε μία πέτρα στην πλάτη αλλά και χτυπήματα ενώ τραυματισμός υπήρξε και εντός γηπέδου.
 
Ο Καρπαθάκης αναγκάστηκε να κάνει ράμματα μετά από... σύγκρουση με αντίπαλο. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές άνθρωποι του ΟΦΗ ζήτησαν συγγνώμη από τους ομολόγους τους στον Ιάλυσο, με την επισήμανση πως πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο.
 
Αυτήν την ώρα η αποστολή είναι... κλειδωμένη σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο με παρουσία αστυνομικών δυνάμεων απ' έξω. Μάλιστα όπως αναφέραμε και νωρίτερα στον Ιάλυσο φοβούνται ακόμα και για επίθεση στο ξενοδοχείο!
 
Τα κρητικά media από μέρους τους μεταδίδουν πως όλα ξεκίνησαν από την επίθεση του Παντελή Αθανασίου στον Φραγκουλάκη με απαράδεκτους υβριστικούς χαρακτηρισμούς, όπου μάλιστα ο αμυντικός των Ροδιτών δεν δίστασε να εκφραστεί ακόμα και για την μητέρα του που έχει φύγει από την ζωή εδώ και μερικά χρόνια. Επίσης τονίζεται πως τα επεισόδια ήταν μόνο μεταξύ των παικτών των 2 ομάδων.

Best of internet