Λουτσέσκου: «Φυσιολογικό αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Φυσιολογικό αποτέλεσμα»

bet365

Δεν κρύφτηκε ο Λουτσέσκου που χαρακτήρισε φυσιολογικό το αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο...

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

Για το παιχνίδι: «Το παιχνίδι είχε δύο διαστήματα. Ένα πολύ καλό για εμάς στα πρώτα 37 λεπτά, πιέζοντας και είχαμε την κατοχή της μπάλας. Δεν δίναμε την δυνατότητα στον αντίπαλο. Μετά το 37΄όπου δεχτήκαμε το γκολ πέσαμε τελείως και δεν είχαμε σωστή αντίδραση και έτσι φάγαμε και το δεύτερο γκολ. Ουσιαστικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε στο γήπεδο. Ο Πανιώνιος έπαιξε έξυπνα και το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό. Πιθανόν να υπήρχε και μεγαλύτερη διαφορά. Είμαι απογοητευμένος που τα παρατήσαμε, μπορούμε να χάνουμε αλλά να συνεχίσουμε να παίζουμε. Δεν είχαμε οργάνωση. Πιστεύω ότι αυτό είναι το όριο μας γι' αυτή τη χρονιά».

Για το γεγονός πως στο πρώτο ημίχρονο διαμαρτυρόταν στους διαιτητές: «Είχα τον λόγο να το κάνω τότε, αλλά τώρα τι να πω για την διαιτησία, από την στιγμή που θα μπορούσε το σκορ να ήταν και 5-0».

Για τις φήμες που τον θέλουν να μιλάει με τον ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει καμία ομιλία με άλλη ομάδα, δεν διαβάζω ελληνικές εφημερίδες γιατί δεν ξέρω την γλώσσα. Δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα