Άρης: Πέρασε και από την Καλαμαριά (pics)

Gazzetta team
Άρης: Πέρασε και από την Καλαμαριά (pics)

bet365

Ο Άρης μέσα σε έξι λεπτά «καθάρισε» το παιχνίδι με τον Απόλλων με τα γκολ που πέτυχαν οι Καπνίδης και Ντούνης στον... βούρκο της Καλαμαριάς.

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Άρη από την γειτονική Καλαμαριά κερδίζοντας τον Απόλλωνα με 2-0, παρουσία των φιλάθλων και των δύο ομάδων. Σ' έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχόπτωσης, οι «κίτρινοι» από το ξεκίνημα του αγώνα είχαν επιβάλει τον ρυθμό τους και σε δύο καλές στιγμές θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί, όμως στην τελική προσπάθεια τα θαλάσσωσαν. Στο 11' ο Καπνίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 31' είχαμε μια καρμπόν φάση με διαφορετικό πρωταγωνιστή, Τάτος. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν κυρίως από στημένες φάσεις να απειλήσουν, με τις όποιες προσπάθειες να μην ανησυχούν ιδιαίτερα τον Σιδεράκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους φτάνοντας στο γκολ. Στο 58΄ μετά από φάουλ του Κόκε, ο Καπνίδης από την μικρή περιοχή έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κωνσταντίνου. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, βλέποντας τους «κοκκινόμαυρους» να μη μπορούν ν' αντιδράσουν, πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 64ο λεπτό. Ο Ντούνης από την μικρή περιοχή έπιασε το δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Μετά το 2-0 ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.

Απόλλων: Κωνσταντίνου, Μούχαλης, Τσαούσης, Νταμαρλής, Μωυσίδης, Γιαξής (63΄Ζαννέτου), Πάλλα, Τσουκάνης, Κανούλας, Γεωργίου (73΄Μήτσικας), Ευσταθίου

Άρης: Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Κόκε (76΄Μελισσάς), Τσουμάνης, Σαμαράς, Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου (70΄Πόι), Καπνίδης (82΄Κυβελίδης), Τάτος, Ντούνης

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα