Νικητής στο ντέρμπι των μικρών ο Ολυμπιακός

Νικητής στο ντέρμπι των μικρών ο Ολυμπιακός

bet365

Οι Νέοι του Ολυμπιακού έστειλαν το... μήνυμά τους στους μεγάλους με τη νίκη 1-0 στον Ρέντη σε βάρος του Παναθηναϊκού. Το γκολ ο Ανδρούτσος στο 47'. Το Gazzetta.gr ήταν στο γήπεδο!
Οι Νέοι του Ολυμπιακού νίκησαν και στον β' γύρο τον Παναθηναϊκό (1-0 στον Ρέντη) και τον άφησαν 34 βαθμούς πίσω στη Super League Κ20. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα στον Ρέντη έβαλε στο 47' ο Ανδρούτσος.
Οι παίκτες του Βούζα συνεχίζουν το θετικό σερί με Παναθηναϊκό, καθώς τα τελευταία 4 χρόνια τον κερδίζουν διαρκώς. Επίσης παρέμειναν αήττητοι στην Λίγκα με 62 πόντους (20 νίκες και 2 ισοπαλίες καθώς ο Ολυμπιακός έχει παίξει τα 22 από τα 26 ματς). Στον βροχερό Ρέντη λοιπόν φιλοξένησε ο Ολυμπιακός Κ-20 την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού.
Κι οι δυο ομάδες μπήκαν με όρεξη στο ματς για να σκοράρουν αλλά δεν τα κατάφεραν στις ευκαιρίες που τους δόθηκαν. Στο 14’ ο Λάτσι έκανε ένα σουτ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζηγιοβάννη με την προσπάθειά του όμως να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Γαβαλά. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν άλλη μια καλή στιγμή στο 3’. Όμως ο Ανδρούτσος δεν κατάφερε να βρει στόχο. Έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Βασίλη Βούζα μπήκαν φουριόζοι και αφού έκρυψαν το... τόπι η μπάλα έφτασε στον Ανδρούτσο - μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Βρουσάι - ο οποίος σκόραρε με ωραίο πλασέ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 47'. Ο Παναθηναϊκός είχε μια καλή στιγμή στο 73’ με τον Λάμπρου αλλά ο Γαβαλάς ήταν σε ετοιμότητα, ενώ στο 64’ ο Μεγαρίτης δοκίμασε τα πόδι του με τον Κότσαρη να διώχνει σε κόρνερ.

Βούζας: "Μπράβο στα παιδιά"

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας μετά από το τέλος του αγώνα σημείωσε: "Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και για την προσπάθεια. Παίζαμε με μια δύσκολη ομάδα η οποία είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους στην άμυνα και μας δυσκόλεψε για να κάνουμε τις ευκαιρίες που έχουμε σε κάθε αγώνα. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και εάν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα είχαμε πετύχει και άλλα γκολ. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε καθημερινά και να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι".

Ο σκόρερ του αγώνα Θανάσης Ανδρούτσος τόνισε: "Κερδίσαμε δίκαια και συνεχίζουμε στην πρώτη θέση και μάλιστα αήττητοι. Η ομάδα δείχνει καλά στοιχεία αλλά μπορεί να παίξει και καλύτερα. Κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό και στα δυο φετινά παιχνίδια και αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι να αποδίδουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Δεν έχει σημασία που πέτυχα εγώ το γκολ αλλά σίγουρα είναι ωραίο να σκοράρεις σε τέτοια παιχνίδια".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Σάλιακας, Φουάσης (78' Τόλι), Βατουσιάδης, Ρέτσος, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (85' Λάμπρου), Ανδρούτσος, Λάτσι, Βρουσάι (89' Κιρτζιαλίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλμάς, Ευαγγέλου, Ανδρέου, Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ., Στάικος, Πίσπας (22' Λάμπρου λ.τ), Μπουζούκης (63' Αγγελόπουλος Β.), Χατζηγιοβάννης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα