Μοντέιρο: «Να δείξουμε αποφασιστικότητα για την νίκη»

Gazzetta team
Μοντέιρο: «Να δείξουμε αποφασιστικότητα για την νίκη»

bet365

Ο Ζόρζ Μοντέιρο μίλησε για την αυριανή (13/3) αναμέτρηση με την Βέροια υποστηρίζοντας πως ο Ηρακλής πρέπει να παίξει επιθετικά για να πάρει την νίκη.

Ο Πορτογάλος πλάγιος επιθετικός με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αρχικά για την ήττα από τον Ατρόμητο λέγοντας τα εξής: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και τις ευχάριστες στιγμές».

Για το τι πρέπει να έχει ο Ηρακλής: «Να μπούμε δυνατά, επιθετικά. Θα πρέπει να έχουμε την κυκλοφορία της μπάλας. Να έχουμε δύναμη και αποφασιστικότητα. Αν έχουμε αυτά και προσέξουμε την άμυνα, τότε θα έρθει η νίκη».

Για τις εντυπώσεις του στον Ηρακλή: «Η ομάδα είναι πολύ καλά. Περνάω καλά. Είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα, μετά από ένα καλό σερί. Ελπίζω να επιστρέψουμε στις καλές στιγμές και τις νίκες».

Για τους στόχους: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα προέχει η Βέροια. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε αρκετά παιχνίδια και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και που να φτάσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα