Μοντέιρο: «Να δείξουμε αποφασιστικότητα για την νίκη»

Μοντέιρο: «Να δείξουμε αποφασιστικότητα για την νίκη»

Μοντέιρο: «Να δείξουμε αποφασιστικότητα για την νίκη»

Ο Ζόρζ Μοντέιρο μίλησε για την αυριανή (13/3) αναμέτρηση με την Βέροια υποστηρίζοντας πως ο Ηρακλής πρέπει να παίξει επιθετικά για να πάρει την νίκη.  

Ο Πορτογάλος πλάγιος επιθετικός με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού  αρχικά για την ήττα από τον Ατρόμητο λέγοντας τα εξής: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και τις ευχάριστες στιγμές».

Για το τι πρέπει να έχει ο Ηρακλής: «Να μπούμε δυνατά, επιθετικά. Θα πρέπει να έχουμε την κυκλοφορία της μπάλας. Να έχουμε δύναμη και αποφασιστικότητα. Αν έχουμε αυτά και προσέξουμε την άμυνα, τότε θα έρθει η νίκη».

Για τις εντυπώσεις του στον Ηρακλή: «Η ομάδα είναι πολύ καλά. Περνάω καλά. Είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα, μετά από ένα καλό σερί. Ελπίζω να επιστρέψουμε στις καλές στιγμές και τις νίκες».

Για τους στόχους: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα προέχει η Βέροια. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε αρκετά παιχνίδια και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και που να φτάσουμε».

Best of internet