Με τις γνωστές απουσίες η Βέροια

Gazzetta team
Με τις γνωστές απουσίες η Βέροια

bet365

Η Βέροια ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη, για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, σε ένα ματς που με νίκη θα της εξασφαλίσει, σε μεγάλο βαθμό, την σωτηρία της.

Τον ανεβασμένο Ηρακλή αντιμετωπίζει την Κυριακή (13/3, 17:15) η Βέροια του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Η Βέροια, δεν θα έχει εύκολο έργο κόντρα στον Ηρακλή, αλλά θέλει την νίκη που θα της εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Ελευθερόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις απουσίες των Λόπεθ, Όστοιτς, Μπατιόν, Βεργώνη, Κόλα, Νάστο, Εντζεγκουέλε, Μάνο.

Η αποστολή της Βέροιας:

Καντιμοίρης, Βασιλειάδης, Νέτο, Μαλόν, Μπράβο, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Μαραγκός, Σιόντης, Άρτσε, Μαγέφσκι, Ανάκογλου, Γεωργιάδης, Αμπντούν, Γιουσούφ, Μεληκιώτης, Καϊκούτ και Ναζλίδης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα