Ατλέτικο Μαδρίτης - Λα Κορούνια 3-0

Ατλέτικο Μαδρίτης - Λα Κορούνια 3-0

bet365

Οι Ροχιμπλάνκος καθάρισαν εύκολα 3-0 τη Λα Κορούνια και στο -8 συνεχίζουν ως οι μοναδικοί διεκδικητές του τίτλου από τη Μπάρτσα.

Η λογική ορίζει ότι η Μπαρτσελόνα δεν χάνει το πρωτάθλημα. Η τρέλα όμως που κουβαλάει ο Τσόσο Σιμεόνε και οι παίκτες του δεν τους επιτρέπει να το παρατήσουν. Συνεχίζουν λοιπόν να νικούν και όπου τους βγάλει. Αυτή τη φορά καθάρισαν εύκολα με 3-0 τη Λα Κορούνια, η οποία δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα.

Η 4η φετινή κεφαλιά του Σαούλ (18'), το πλασέ του Γκριεζμάν (60') και το τετ α τετ του Κορέα (83') χάρισαν στους Μαδριλένους την δυνατότητα να συνεχίσουν στο -8 από την κορυφή και ό,τι γίνει. Οι Μαδριλένοι έπαιξαν πιο επιθετικά απ' ότι συνήθως και είχαν και οριζόντιο δοκάρι με τον Καράσκο (53'), αφήνοντας τους Γκαγιέγκος να είναι η μοναδική ομάδα στην Ισπανία χωρίς νίκη στο 2016.

Στην αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στις τάξεις της Ατλέτικο. Στο 1.35 στην Interwetten, ο άσος των Μαδριλένων.

* Η Ατλέτικο έχει βάλει τρία γκολ σε τρία διαδοχικά ματς, κάτι που έχει να συμβεί από το 2012!

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Χοσέ Χιμένες, Γκοδίν, Φιλίπε Λουίς, Χουανφράν, Γκάμπι, Σαούλ, Καράσκο (79' Ολιβερ Τόρες), Κόκε, Βιέτο (58' Κορέα), Γκριεζμάν (65' Κρανεβίτερ)

Λα Κορούνια (Βίκτορ): Λουξ, Αρίμπας, Λόπο, Λαουρέ, Μανουέλ Πάμπλο (59' Ρομπέρ), Μοσκέρα, Μπόρχες, Μπεργαντίνιος (59' Λουίς Αλμπέρτο), Φαΐρ, Καρτάμπια (74' Ριέρα), Γιόναταν.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα