Ρανιέρι: «'Εψαχνα για νέα ταλέντα στην Ελλάδα, αλλά δεν ήταν εύκολο»

Ρανιέρι: «'Εψαχνα για νέα ταλέντα στην Ελλάδα, αλλά δεν ήταν εύκολο»

bet365

Ανοικτό το ενδεχόμενο να αναλάβει την εθνική Ιταλίας άφησε ο Κλαούντιο Ρανιέρι σε συνέντευξη του στην Corriere dello Sport κάνοντας για μία ακόμη φορά αναφορά και στην Ελλάδα.

Ο τεχνικός της Λέστερ, ο οποίος έχει βάλει πλώρη για την κατάκτηση της Premier League επικαλέστηκε τον περιορισμένο χρόνο που είχε στη διάθεση του, όταν προσελήφθη από την ΕΠΟ.

«Το ποδόσφαιρο αντανακλά την κοινωνία και εκείνη η χώρα έζησε και ζει δύσκολες στιγμές. Από ποδοσφαιρική άποψη η εθνική Ελλάδας τα είχε πάει πολύ καλά στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Εκείνη την περίοδο όμως έπρεπε να γίνει το πέρασμα στην επόμενη γενιά, συμβαίνει. Έχει συμβεί και στην Ιταλία. Εγώ έψαχνα νέα ταλέντα αλλά δεν ήταν εύκολο. Ξέρετε πόσες ημέρες συνολικά, για τέσσερις αγώνες, είχα στη διάθεσή μου τους παίκτες;

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Πανθρακικός - ΠΑΟΚ.

Δώδεκα. Δεν κατάφερα ποτέ να κάνω ένα φιλικό για να βρω την ισορροπία μεταξύ της εθνικής ομάδας και των συλλόγων, κάτι που ήταν πρόβλημα και για τον Αντόνιο Κόντε.

Εγώ πρέπει να ζω με τα παιδιά, πρέπει να τους προπονώ όλη την ημέρα, πρέπει να τους κατανοώ, να μοιράζομαι τις ανησυχίες και τα προβλήματά τους, να τους βοηθάω να γίνουν καλοί παίκτες και σωστά άτομα.

Είμαι προπονητής συλλόγου περισσότερο και λιγότερο προπονητής για εθνική ομάδα».

Για το ενδεχόμενο να εργαστεί στην εθνική ομάδα της χώρας του, ο Ρανιέρι άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

«Κοιτάξτε, εγώ δεσμεύομαι με τριετές συμβόλαιο με τη Λέστερ και τώρα είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό το σχέδιο, όπως μπορείτε να φανταστείτε. Είμαι υποχρεωμένος και θέλω να κάνω καλή δουλειά για αυτό το σύλλογο. Μετά δεν ξέρω, δεν μπορείς ποτέ να πεις ποτέ. Αλλά σας έχω πει τα χαρακτηριστικα μου ως προπονητής...».


 

Τελευταία Νέα