ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Απόδειξη ανικανότητας από τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Απόδειξη ανικανότητας από τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Παναθηναϊκός πήρε θέση για τα όσα έχει κυκλοφορήσει ο Ολυμπιακός από την Παρασκευή για προβοκάτσια, χαρακτηρίζοντας ανίκανους τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί δήθεν προβοκάτσιας ενόψει του αυριανού αγώνα μας στο «Γ. Καραϊσκάκης» αποτελεί ακράδαντη απόδειξη της ανικανότητας των διοικούντων της να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Τους καλούμε αν έχουν οποιαδήποτε στοιχεία να τα εμφανίσουν άμεσα στις Αρχές, οι οποίες δεν διαθέτουν καμία έστω και ένδειξη.

Καλούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός να μην κρίνει με βάση τις δικές της πρακτικές τη συμπεριφορά των άλλων. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι έχουν ασκηθεί διώξεις εναντίον στελεχών του Ολυμπιακού για προβοκάτσια τους στη Λεωφόρο με την κατηγορία της πρόκλησης σε επεισόδια.

Κατά τα λοιπά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν απαντά σε εγκληματικές οργανώσεις.».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα