Ποια θα πάει στο... Γουέμπλεϊ;

Gazzetta team
Ποια θα πάει στο... Γουέμπλεϊ;

bet365

Με φόντο το Γουέμπλεϊ, η Εβερτον υποδέχεται την Τσέλσι στο Γκούντισον Παρκ και ο χαμένος... χάνεται! Αν κερδίσει... ελπίζει η Σίτι!

Κύπελλο Αγγλίας, ένας στόχος, δυο ομάδες και το Γκούντισον Παρκ φιλοξενεί ένα μεγάλο ζευγάρι. Εβερτον vs Tσέλσι με φόντο το... Γουέμπλεϊ, αφού ο νικητής περνάει στα ημιτελικά! Οι Μπλε πάντως έχουν το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις με τα Ζαχαρωτά για τη διοργάνωση, με έξι επιτυχίες σε εννέα ραντεβού, ανάμεσά τους και η νίκη 2-1 στον τελικό του 2009! Στο 2.66 προσφέρεται τόσο ο άσος όσο και το διπλό, ενώ στο 3.40 η ισοπαλία! Τις δυο τελευταίες φορές που η Εβερτον έχει υποδεχθεί την Τσέλσι έχει σκοράρει ακριβώς τρία γκολ, ενώ να πετύχει και σήμερα 3 ή περισσότερα δίνει 5.00! Η Τσέλσι πάντως και τις τέσσερις τελευταίες φορές που βρέθηκε στα προημιτελικά προχώρησε, ενώ τις τις τρεις (2009, 2010, 2012) πήρε την κούπα. Οι Μπλε έχουν βρει δίχτυα τις επτά από τις οκτώ φορές που έχουν αγωνιστεί εκτός έδρας στο κύπελλο, σκοράροντας 20 φορές! Να πετύχουν γκολ και οι δυο τιμάται στο 1.61.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Πανθρακικός - ΠΑΟΚ.

Θέλει τίτλο; Απόδειξη! Η Σίτι φιλοξενείται από τη Νόριτς και ξέρει πως για να ελπίζει σε κούπα στην Premier League πρέπει να περάσει χωρίς απώλειες από το Κάροου Ρόουντ. Τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία μετρούν οι Πολίτες στα πέντε τελευταία ματς τους στο Νόριτς, σε όλες τις διοργανώσεις, με το διπλό να προσφέρεται στο 1.53. Στα πέντε αυτά παιχνίδια σκόραρε 16 φορές, με το Over να τιμάται στο 1.80. Ο τελευταίος άσος των Καναρινιών κόντρα στη Σίτι... χάνεται στο 2001. Εντός έδρας έχει δεχθεί 12 γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς η Νόριτς, ενώ η Σίτι έχει τέσσερα διαδοχικά Οver στο πρωτάθλημα.

Ματσάρα στην Primera, όπου στο Βιθέντε Καλντερόν η Αλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Λα Κορούνια. Εννέα σερί νίκες μετρούν εντός οι Μαδριλένοι κόντρα στην αποψινή αντίπαλό και το τελευταία διπλό ήταν το 1999! Στο 1,25 προσφέρεται ο άσος. Η ομάδα του Σιμεόνε έχει δεχθεί μόλις δυο τέρματα στα οκτώ τελευταία ματς πρωταθλήματος εντός έδρας και το Under τιμάται στο 1.72. Παράλληλα, οι έξι από τις εννέα φετινές νίκες στο Καλντερόν ήταν με ένα γκολ διαφορά. Επτά ισοπαλίες έχει μακριά από Ριαθόρ η Ντεπορτίβο και το αγαπημένο της σκορ είναι το 1-1, το οποίο έχει παρουσιαστεί πέντε φορές και προσφέρεται στο 11.00!

 

Τελευταία Νέα