Εξετάζει τον Άρτσε της Βέροιας η ΑΕΚ

Εξετάζει τον Άρτσε της Βέροιας η ΑΕΚ

Την περίπτωση του 25χρονου Μεξικανού μεσοεπιθετικού της Βέροιας, Πέδρο Άρτσε, φαίνεται πως εξετάζει η ΑΕΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Εξετάζει τον Άρτσε της Βέροιας η ΑΕΚ

Ο Πέδρο Άρτσε αποτελεί ένα από τα βασικά «γρανάζια» τη φετινή χρονιά για την Βέροια, με τον Μεξικανό να μετρά ήδη 20 εμφανίσεις στη Superleague με την ομάδα της Ημαθίας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η ΑΕΚ εξετάζει με ενδιαφέρον την περίπτωσή του ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Το συμβόλαιο του 25χρονου Μεξικανού με την Βέροια λήγει το καλοκαίρι και παρά τις πιέσεις που δέχεται για να ανανεώσει, ο ίδιος αρνείται και φαίνεται πως επιθυμεί να αποχωρήσει με το τέλος της σεζόν. Ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του, με την «Ένωση» να φαίνεται πως αποτελεί ένα από τους υποψήφιους «μνηστήρες».

Οι «κιτρινόμαυροι» παρακολουθούν κάθε αξιόλογη περίπτωση που κυκλοφορεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και το όνομα του Άρτσε, ο οποίος είναι πελάτης του διάσημου μεξικανού ατζέντη, Μπρελάνκα (μάνατζερ και του Οτσόα) φαίνεται πως βρίσκεται στη λίστα τους, έχοντας μάλιστα προχωρήσει και στην απαραίτητη προεργασία.

Best of internet