Στην Ελλάδα για τον Κασάμι ο Ραϊόλα (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Στην Ελλάδα για τον Κασάμι ο Ραϊόλα (pic)

bet365

Ο πασίγνωστος και πανίσχυρος ατζέντης επισκέφθηκε και πάλι την χώρα μας κυρίως για τον Παϊτίμ Κασάμι ενώ δεν αποκλείεται να μιλήσει με Ολυμπιακό και να είναι και στο ντέρμπι.

Στην Ελλάδα είναι αυτές τις ημέρες ο Μίνο Ραϊόλα. Ο Ιταλός μάνατζερ, ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο, εκπροσωπεί μεταξύ άλλων και τον Παϊτίμ Κασάμι. Οι δυο τους συναντήθηκαν και ο Ελβετός μέσος του Ολυμπιακού δημοσίευσε φωτογραφία τους με το εξής σχόλιο: «Είναι ωραίο που βλέπω τον ατζέντη μου, Μίνο. Πάντα είναι σπουδαίο να περνάω χρόνο μαζί του».

Στο διάστημα της παραμονής του στην χώρα μας ο Ραϊόλα δεν αποκλείεται να τα πει με τον Ολυμπιακό. Επίσης ενδέχεται να μείνει εδώ και για το ντέρμπι της Κυριακής.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Εβερτον - Τσέλσι.

Nice seeing my agent Mino! It's always great to spend some time with him! #faith #teammino

Δημοσιεύτηκε από Pajtim Kasami στις Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα