Η εμπειρία Ρομπέρτο από τις βόμβες στην Μαδρίτη!

Η εμπειρία Ρομπέρτο από τις βόμβες στην Μαδρίτη!

Δημήτρης Τομαράς
Η εμπειρία Ρομπέρτο από τις βόμβες στην Μαδρίτη!

bet365

Πριν από 12 χρόνια η Μαδρίτη έζησε το πιο πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα με 10 βόμβες και 191 νεκρούς και ο ερυθρόλευκος κίπερ μοιράστηκε την εμπειρία του.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μοιράστηκε τις αναμνήσεις του από εκείνη την ημέρα (σ.σ. ήταν σαν σήμερα και εκείνος ήταν 18 ετών) με μια τρομερή και συγκλονιστική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook...

«Σαν σήμερα πριν από 12 χρόνια, ξύπνησα το πρωί για να πάω στο σχολείο. Το πρόγραμμα ήταν ίδιο, όπως κάθε άλλη μέρα. Να σηκωθώ, να ετοιμαστώ, να φάω πρωινό και να περπατήσω ως τον σταθμό Βικαλκάρο και να πάρω το τρένο προς το Αλκορκόν όπου βρίσκεται το σχολείο μου. Ο πατέρας μου κaι εγώ σπάνια φεύγαμε από το σπίτι την ίδια ώρα και όταν συνέβαινε αυτό συνήθως με πήγαινε με το αυτοκίνητο ως τον σταθμό πριν πάει στη δουλειά του.

Εκείνη η μέρα ήταν μια από αυτές που είχαμε συμφωνήσει να πάμε μαζί ως τον σταθμό. Όμως όσο τον περίμενα να ετοιμαστεί, , όταν συνειδητοποίησα ότι είχα καθυστερήσει πολύ και θα μπορούσα να χάσω το τρένο. Θα μπορούσα να περιμένω για να περάσω και λίγη ώρα με τον πατέρα μου πριν περάσουμε ο καθένας τη μέρα του στα δύο αντίθετα άκρα της Μαδρίτης. Όμως τελικά έφυγα αφού πρώτα μου έδωσε ένα φιλί για να με αποχαιρετήσει. Σχεδόν έκανα σπριντ ως τον σταθμό και την αποβάθρα των τρένων και αισθάνθηκα το έδαφος να δονείται από την άφιξη του συρμού. Προς απογοήτευσή μου, είδα τις πόρτες να κλείνουν και όπως κάνουν όλοι χωρίς να έχει νόημα, προσπάθησα να πατήσω το κουμπί για να ανοίξουν αλλά μάταια.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Εβερτον - Τσέλσι.

Το τρένο είχε ήδη αρχίσει να αναπτύσσει ταχύτητα. Χωρίς αμφιβολία, εκείνη τηn μέρα θα έφτανα πολύ αργότερα στο σχολείο. Εννοώ... Dεν θα πήγαινα καν... Πέντε λεπτά μετά, άκουσα από την αποβάθρα αυτό που θα ήταν και η αρχή όλης της ιστορίας. Ο ήχος μιας έκρηξης ακούστηκε από απόσταση, όμως αρκετά κοντά για να φτάσει ξεκάθαρος στους επιβάτες που βρίσκονταν στην αποβάθρα περιμένοντας το επόμενο τρένο. Η έκρηξη είχε γίνει στον διπλανό σταθμό της Αγίας Ευγενίας... Μια ήρεμη φωνή ακούστηκε από τα μεγάφωνα, προειδοποιώντας τους επιβάτες ότι θα έπρεπε να αποχωρήσουν από τον σταθμό. Χωρίς να περιμένω ούτε δευτερόλεπτο και πριν αρχίσει ο κόσμος να συνωστίζεται στις εξόδους, έφυγα τρέχοντας για το σπίτι. Μόλις έφτασα, είπα στη μητέρα μου τι είχε συμβεί και αμέσως άνοιξε την τηλεόραση για να δούμε τι συνέβαινε... Εκείνη τη στιγμή μάθαμε όσα θλιβερά είχαν συμβεί, γεγονότα για τα οποία σήμερα αποτίουμε φόρο τιμής στα θύματα και τους συγγενείς τους. Κάθε χρόνο αυτή τη μέρα, η μόνη σκέψη που υπάρχει στο μυαλό μου είναι τι θα είχε συμβεί αν είχα προλάβει εκείνο το τρένο. Ζω και πάλι κάθε στιγμή, θυμάμαι κάθε κίνηση και δεν θα σταματήσω ποτέ...», ήταν το post του Ισπανού άσου.

Hoy hace 12 años que me levanté una mañana como otra cualquiera para ir al colegio. El plan era el de cada día....

Δημοσιεύτηκε από Roberto Jimenez Gago στις Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα