Μονακό – Ρεμς 2-2

Μονακό – Ρεμς 2-2

bet365

Αν και προηγήθηκαν δύο φορές, οι Μονεγάσκοι χάρισαν το βαθμό (2-2) στη Ρεμς και την ευκαιρία στην Παρί να πάρει από τώρα το πρωτάθλημα.

Το ότι η Παρί θα είναι και πάλι η πρωταθλήτρια Γαλλίας, είναι κάτι δεδομένο. Ωστόσο, μπορεί εάν νικήσει την ουραγό -και με την χειρότερη άμυνα- Τρουά, να πανηγυρίσει και μια μαθηματικά από τώρα. Σε αυτό συνέβαλε η εντός ισοπαλία της Μονακό με τη Ρεμς. Οι Μονεγάσκοι προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά δέχτηκαν ισάριθμες φορές την ισοφάριση.

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έπιασε με το χέρι τη μπάλα εκτός περιοχής, αλλά ο διαιτητής άφησε το πλεονέκτημα, καθώς ο Βάγκνερ Λοβ (5’) πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ. Ο Σαρμπονιέ κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας (11’) και έκανε το 1-1, αλλά ο Βάγκνερ Λοβ (38’) πήρε πάσα δωράκι και βγήκε μόνος του για το 2-1. Ο Ροδρίγκες όμως (80’) με σκαστή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτό σημαίνει ότι εάν νικήσει η Παρί, η διαφορά με την 2η Μονακό θα αυξηθεί στους 25 πόντους, με τους διαθέσιμους μέχρι το φινάλε της σεζόν να είναι οι 24 βαθμοί (8 αγωνιστικές)….


 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα