Καπνός χωρίς... φωτιά για Δασκαλόπουλο – Κέρκυρα!

Νίκος Μαρούδας
Καπνός χωρίς... φωτιά για Δασκαλόπουλο – Κέρκυρα!

bet365

Στην Κέρκυρα βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Γιώργος Δασκαλόπουλος και αναπτύχθηκε μια έντονη φημολογία για συνεργασία του με την τοπική ομάδα, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ. Άγνοια και από τον Ατρόμητο για επαφές με τον πρώην διαιτητή.

Συνήθως λένε πως καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει. Ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να υφίσταται σε ότι αφορά την φημολογία περί συνεργασίας του Γιώργου Δασκαλόπουλου με την Κέρκυρα από την νέα σεζόν. Ο Μεσσήνιος διαιτητής την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στο νησί όπου και παρακολούθησε την αναμέτρηση των «Φαιάκων» με τα Τρίκαλα.

Αυτό ήταν αρκετό για να υπάρξει μια έντονη φημολογία πως η διοίκηση της Κέρκυρας είχε επαφές μαζί του ώστε με την επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα να υπάρξει συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει και πως το μόνο που απέμενε ήταν να βρεθεί η θέση από την οποία θα βοηθούσε ο πρώην διαιτητής.

Τελικά η φημολογία αυτή δεν φαίνεται να έχει βάση. Από την ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν πως υπήρξαν επαφές, ενώ και από το περιβάλλον του διαιτητή κυκλοφορεί πως ο ίδιος έχει ως στόχο να γίνει παρατηρητής διαιτησία και περιμένει να τις εξελίξεις σε αυτό το ζήτημα.

Άγνοια και από Ατρόμητο

Οι φήμες γύρω από το πρόσωπο του Δασκαλόπουλου δε σταματούν όμως εδώ. Σύμφωνα με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε την Παρασκευή, με τον Έλληνα πρώην διαιτητή ήρθε σε επαφές και ο Ατρόμητος.

Όπως και στην Κέρκυρα, έτσι και από το Περιστέρι, διαψεύδεται πως υπήρξε η παραμικρή επαφή με τον διαιτητή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες τον Ατρόμητο, έμειναν έκπληκτοι όταν διάβασαν το εν λόγω δημοσίευμα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα