Τέσσερις απουσίες, αλλαγές στην 11άδα

Νίκος Τσιώκος
Τέσσερις απουσίες, αλλαγές στην 11άδα

bet365

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΟΚ, με τον Ματζουράκη να μην υπολογίζει στους τραυματίες Κουτρομάνο, Αλεξίεβιτς, Παπάζογλου και στον τιμωρημένο Κάπελ. Μικρές αλλαγές στην 11άδα.

Με μία προπόνηση στο Emileon, μπήκε τέλος στην προετοιμασία του Παναιτωλικού ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ (12/3 19:30). Στη συνέχεια, ο Γιάννης Ματζουράκης ανακοίνωση στην αποστολή χωρίς να έχει στη διάθεσή τους Κουτρομάνο, Αλεξίεβιτς, Παπάζογλου, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμό, και Κάπελ, που είναι τιμωρημένος λόγω καρτών.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Κέβιν, Κόρσιενς, Κούσας, Ρουσκουσέδα, Μουνιός, Κλέσιο, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Φερέιρα, Ρουμπουλάκου, Μύγας, Κωνσταντινόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο.

Μικρές αλλαγές στην 11άδα

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, που θα παρατάξει ο Ματζουράκης, είναι πιθανό να κάνει μικρές αλλαγές σε αυτό. Πιθανότατα σε σχηματισμό 4-1-4-1 ο Κυριακίδης αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μύγας δεξιά στην άμυνα, ο Κέβιν αριστερά και οι Μάκος, Κούσας στα στόπερ.

Αμυντικό χαφ ο Πάουλο, μπροστά του οι Ουάρντα, Φερέιρα, δεξιά τους ο Κλέσιο και αριστερά ο Μουνιός. Μοναδικός προωθημένος ο Μαρκόφσκι. Βέβαια, δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια άλλη 11άδα, ίσως με δύο χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα