Παίζουν για το γόητρο

Θοδωρής Βασίλης
Παίζουν για το γόητρο

bet365

Δίχως μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον το παιχνίδι μεταξύ Καλλονής και ΠΑΣ Γιάννινα στη Μυτιλήνη, με τους γηπεδούχους να έχουν υποβιβαστεί ουσιαστικά και τους Ηπειρώτες να θέλουν απλά να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο.

Στην Καλλονή λένε χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια κι ελπίδες για παραμονή». Η αλήθεια είναι ότι μόνο μαθηματικές υπάρχουν, με τους νησιώτες να παλεύουν μόνο για να τερματίσουν πάνω από τον Πανθρακικό.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει παρουσιαστεί διαφορετικός στα τελευταία ματς, κάτι που οφείλεται στην αλλαγή συστήματος σε 3-5-2, και θέλει απλά να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Έτσι, μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει στον Ταρλά, με τις δύο ομάδες να παίζουν κυρίως για το γόητρο.

Με Στρατηλάτη, απουσίες και επιστροφή Φαβάλι

Ο Νίκος Καραγεωργίου έχει να αντιμετωπίσει και πάλι τις πολλές απουσίες, καθώς εκτός έχουν τεθεί οι τραυματίες Βαλιός, Χιντασέλι, Ελλακόπουλος, Ξύδας και ο Μπουρούς, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Αντίθετα, για πρώτη φορά στην αποστολή είναι ο νεοαποκτηθείς Στρατηλάτης, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον καρπό, με τον Φαβάλι να έχει εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών και να επιστρέφει τόσο στην αποστολή όσο και στο αρχικό σχήμα.

Έτσι, ο Δαύκος θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, ο Τσαμπούρης δεξιά στην άμυνα, ο Γκόλιας αριστερά και οι Μίκιτς, Αναστασιάδης στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Καλτσάς, Μπλάζιτς και μπροστά τους δεξιά ο Μανούσος, αριστερά ο Γεωργίου και επιτελικός ο Φαβάλι. Στην κορυφή της επίθεσης στο 4-2-3-1 του τεχνικού της ΑΕΛΚ ο Μάρκοβιτς.

Μπέριος αντί Μιχαήλ, Γιάκος αντί Ακόστα

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Ακόστα, Μιχαήλ, ενώ εκτός είναι και ο Φερφελής, που δεν είναι στα πλάνα του. Πάντως, δεν πρόκειται να αλλάξει το 3-5-2, που έχει κάνει καλύτερο τον ΠΑΣ, με τον Μπέριο να παίρνει τη θέση του Μιχαήλ και τον Γιάκο αυτή του Ακόστα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Περιστερίδης και στην άμυνα οι Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μπέριος από δεξιά προς τα αριστερά. Στη μεσαία γραμμή δεξιά ο Στρούνα, αριστερά ο Ναδάλες, αμυντικά χαφ οι Τσουκαλάς, Λίλα και λίγο πιο μπροστά ο Γιάκος. Επιθετικό δίδυμο οι Μανιάς, Ίλιτς.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Καλλονή (16η, 15 β.) - ΠΑΣ Γιάννινα (9ος, 31 β.): Σάββατο 12/3 17:15, Novasports3

Καλλονή (4-2-3-1): Δαύκος - Τσαμπούρης, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας - Καλτσάς, Μπλάζιτς - Μανούσος, Φαβάλι, Γεωργίου - Μάρκοβιτς.

Αποστολή: Στρατηλάτης, Σπυρόπουλος, Ούκα, Γιορέντε, Ουνγιαλίδης, Γιουκαρής, Κάρλσον, Γουερέ.

Απόντες: Βαλιός, Χιντασέλι, Ελλακόπουλος, Ξύδας (τραυματίες), Μπουρούς (γαστρεντερίτιδα).

ΠΑΣ Γιάννινα (3-5-2): Περιστερίδης - Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μπέριος - Στρούνα, Τσουκαλάς, Λίλα, Γιάκος, Ναδάλες - Μανιάς, Ίλιτς.

Αποστολή: Πασχαλάκης, Γαρουφαλιάς, Κούτρης, Νικολιάς, Ηλιάδης, Καρανίκας, Κοζορώνης.

Απόντες: Ακόστα, Μιχαήλ (τιμωρημένοι). Φερφελής (δεν υπολογίζεται).

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης (Ταρλάς)

Διαιτητής: Φωτιάδης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα