Για μια θέση στην πεντάδα

Θοδωρής Βασίλης
Για μια θέση στην πεντάδα

bet365

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τη Σκόντα Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη και θέλει να μη χάσει άλλο έδαφος στη μάχη της πεντάδας, με την Ξάνθη να θέλει να πλησιάσει.

Ενδιαφέρον παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος υποδέχεται την Ξάνθη. Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά από τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, και συνάμα να μη χάσουν άλλο έδαφος στη μάχη της πεντάδας και να αυξήσουν τη διαφορά τους από τον έκτο Αστέρα Τρίπολης, που έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα.

Στον αντίποδα, η Σκόντα θέλει να πλασαριστεί όσο το δυνατόν πιο ψηλά για να... χτυπήσει πεντάδα στο τέλος, τη στιγμή που ελπίζει να μην έχει τη δυστοκία του αγώνα κόντρα στην Καλλονή. Αμφότερες οι ομάδες έχουν από μία και μοναδική απουσία.

Μέσα ο Τζανδάρης, έξω ο Οικονόμου

Συγκεκριμένα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Οικονόμου λόγω καρτών, ενώ τελευταία στιγμή ο Τζανδάρης πρόλαβε και μπήκε στην αποστολή. Έτσι, θα έχουμε αλλαγές στην 11άδα, με τον Ουζουνίδη να πηγαίνει τον Κόρμπο στα στόπερ και να βάζει τον Καθάριο στα χαφ και όχι τον Τζανδάρη.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης, δεξιά στην άμυνα ο Βαλεντίνος Βλάχος, αριστερά ο Τασουλής και οι Κόρμπος, Ρισβάνης στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Σιώπης, Καθάριος και μπροστά τους Καραμάνος, Μπακασέτας, Μασούρας από δεξιά προς τα αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης στο 4-2-3-1 ο Ανσαριφάρντ.

Εκτός ο Βασιλακάκης, επιστροφή για Μπέρτο, Λουσέρο

Ο... πονοκέφαλος του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να κάνει με τον Βασιλακάκη, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του. Αντίθετα, ο Μπαξεβανίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Όσον αφορά την 11άδα, θα έχει κάποιες αλλαγές, με τον Φλίσκα να παίρνει τη θέση του Βασιλακάκη στα χαφ, ενώ θα επιστρέψουν οι Μπέρτος και Λουσέρο.

Συγκεκριμένα, ο Ζαρόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μπέρτος δεξιά στην άμυνα, ο Γουάλας αριστερά και οι Λισγάρας, Καρυπίδης στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Φλίσκας, Λουσέρο και μπροστά τους δεξιά ο Σολτάνι, αριστερά ο Νιέτο και δεκάρι ο Ορφανίδης. Μοναδικός προωθημένος στο 4-2-3-1 του Λουτσέσκου ο Καπετάνος.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πανιώνιος (5ος, 37 β.) - Σκόντα Ξάνθη (8η, 31 β.): Σάββατο 12/3 15:00, Novasports3

Πανιώνιος (4-2-3-1): Διούδης - Β. Βλάχος, Κόρμπος, Ρισβάνης, Τασουλής - Σιώπης, Καθάριος - Καραμάνος, Μπακασέτας, Μασούρας - Ανσαριφάρντ.

Αποστολή: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Πατσατζόγλου, Τζανδάρης, Κ. Βλάχος, Μπλέτας, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Μπαργκάν.

Απόντες: Οικονόμου (τιμωρημένος).

Σκόντα Ξάνθη (4-2-3-1): Ζαρόπουλος - Μπέρτος, Λισγάρας, Καρυπίδης, Γουάλας - Φλίσκας, Λουσέρο - Σολτάνι, Ορφανίδης, Νιέτο - Καπετάνος.

Αποστολή: Τσέναμο, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Παπαστεριανός, Καμαρά, Ντιμιτρόφ, Σκούρτης.

Απόντες: Βασιλακάκης (τιμωρημένος).

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: Σπάθας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα