Μέσα ο Τζανδάρης, έξω ο Οικονόμου

Νίκος Τσιώκος
Μέσα ο Τζανδάρης, έξω ο Οικονόμου

bet365

Ο Τζανδάρης είναι, τελικά, στην αποστολή του Πανιωνίου, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Οικονόμου.

Μία προπόνηση στη Νέα Σμύρνη περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, με την οποία ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με τη Σκόντα Ξάνθη (12/3 15:00).

Με το πέρας του προγράμματος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε και τον Φάνη Τζανδάρη, αφού κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Αντίθετα, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» δεν υπολογίζει στον Βαγγέλη Οικονόμου, που έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Παπαδόπουλος, Διούδης, Αργυρόπουλος, Βαλεντίνος Βλάχος, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Τασουλής, Κόρμπος, Τζανδάρης, Σιώπης, Καθάριος, Κώστας Βλάχος, Μπλέτσας, Μπακασέτας, Καραμάνος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Ανσαριφάρντ, Μασούρας, Μπαργκάν.

Κόρμπος στα στόπερ, Καθάριος στα χαφ

Έτσι, η απουσία του Οικονόμου φέρνει αλλαγές στην 11άδα, με τον Ουζουνίδη να πηγαίνει τον Κόρμπο στα στόπερ και να βάζει τον Καθάριο στα χαφ και όχι τον Τζανδάρη. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης, δεξιά στην άμυνα ο Βαλεντίνος Βλάχος, αριστερά ο Τασουλής και οι Κόρμπος, Ρισβάνης στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Σιώπης, Καθάριος και μπροστά τους Καραμάνος, Μπακασέτας, Μασούρας από δεξιά προς τα αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης στο 4-2-3-1 ο Ανσαριφάρντ.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τους ακρίτες ενημερώνοντας για τα σημεία και τις ώρες που θα γίνεται αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Οσον αφορά στην πώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης, αυτή ξεκίνησε από την Παρασκευή. Για το λόγο αυτό, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 12:00 μέχρι τις 20:00.

Το Σάββατο, ημέρα του αγώνα, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00. Στις 12:00 θα ανοίξει και το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου, είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, δεν υποχρεούνται να προσκομίσουν εκ νέου τον ΑΜΚΑ τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα