Πογιέτ: «Μιλάω με τον πρόεδρο για μεταγραφές»

Πογιέτ: «Μιλάω με τον πρόεδρο για μεταγραφές»

Gazzetta team
Πογιέτ: «Μιλάω με τον πρόεδρο για μεταγραφές»

bet365

Δήλωση... παραμονής από τον Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει ήδη αρχίσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν.

Μιλώντας στη Nova, ο Ουρουγουανός προπονητής παραδέχθηκε ότι γίνονται ήδη συζητήσεις για την καλοκαιρινή ενίσχυση, δείχνοντας έτσι ότι βλέπει τον εαυτό του στον πάγκο της ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πογιέτ.

Για την φράση «η ποιότητα κοστίζει» που είπε μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Είναι μια πραγματικότητα. Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να συζητήσω με τον τεχνικό διευθυντή ενώ μιλάω και με τον πρόεδρο αλλά μέχρι τώρα ευτυχώς δεν το έχει αντιληφθεί κανένας εκτός ομάδας. Είναι κάτι φυσιολογικό. Είναι σαν να προσπάθησα να εξηγήσω πως υπάρχει ένα ποσοστό παικτών που δεν έχουν περιθώρια βελτίωσης. Αυτό εξαρτάται από πολλά πράγματα. Αυτό που συνήθως συμβαίνει στις περιπτώσεις αυτές είναι να αγοράζεις παίκτες".

Για την επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου: «Μερικές φορές συμβαίνει στο ποδόσφαιρο να μην αναγνωρίσεις την αξία ενός ποδοσφαιριστή, αλλά εγώ ήδη έχω αναφέρει στο παρελθόν ότι η δική μας πρόκληση ως τεχνικό τιμ είναι να ανεβάσουμε τον Μάνταλο στο πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πιστεύω ότι και ο ίδιος είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να το κάνει κι αυτό σημαίνει ότι η επιστροφή του θα κάνει καλό στην ομάδα».

Για το ματς της Δευτέρας με τον Πανθρακικό: «Χρειάζεται προσοχή και ήταν σημαντικό για τους παίκτες αυτό που συνέβη στον αγώνα του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ. Αν ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει τον Πανθρακικό θα είχαμε περισσότερη δουλειά στον ψυχολογικό τομέα, για να πείσουμε τους παίκτες να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι εύκολο το ματς. Ότι είναι ένα δύσκολο ματς. Αν ο ΠΑΟΚ είχε πάρει τη νίκη, ενδεχομένως οι παίκτες μας να έλεγαν ότι παίζουμε κόντρα στην τελευταία ομάδα και μάλιστα μέσα στο Ολυμπιακό στάδιο. Τώρα που συνέβη αυτό που είδαμε όλοι, με τη νίκη του Πανθρακικού, νομίζω οι παίκτες κατανόησαν ακόμα περισσότερο πόσο περισσότερο πρέπει να δουλέψουν ιδιαίτερα στον τομέα της ψυχολογίας».

Για τις πολλές απουσίες που υπάρχουν λόγω τιμωρίας και τραυματισμών: «Είναι μια πολύ καλή δοκιμή για μας ώστε να τσεκάρουμε αν είμαστε σε καλό επίπεδο και αν έχουμε εναλλακτικές επιλογές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα