Μπάγεβιτς: «Αισιόδοξος για Champions League»

Μπάγεβιτς: «Αισιόδοξος για Champions League»

Gazzetta team
Μπάγεβιτς: «Αισιόδοξος για Champions League»

bet365

Απόλυτη εμπιστοσύνη στην ΑΕΚ, ενόψει των πλέι οφ, έχει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στο πώς η Ενωση στάθηκε ξανά στα πόδια της.

Μιλώντας στην βοσνιακή εφημερίδα «Fact» ο εκτελεστικός διευθυντής της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ σχολίασε τις δύσκολες στιγμές που περνάει η Βελέζ, συγκρίνοντας το με αυτό που έζησε η ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια...

«Με πονάει ο κατήφορος της Βελέζ. Είναι κομμάτι της ζωής μου και είμαι περήφανος για αυτό. Δεν ήταν ποτέ σε χειρότερη κατάσταση. Θα υποβιβασθεί φέτος. Το ξέρω και δεν μπορώ να το χωνέψω. Μπορεί όμως να τα καταφέρει όπως η ΑΕΚ. Πέσαμε κι εδώ στη δεύτερη κατηγορία και αυτή ήταν η πιο οδυνηρή περίοδος Τα οικονομικά ήταν χάλια και μας κόστισε στον υποβιβασμό. Τα καταφέραμε όμως και ξεπεράσαμε όλα τα προβλήματα. Δουλέψαμε πολύ και βγάλαμε την ΑΕΚ από την άβυσσο. Ψυχολογικά ήταν πολύ δύσκολα. Η ΑΕΚ δεν άξιζε τέτοιες καταστάσεις. Το σημαντικό είναι ότι οι οπαδοί μας έμειναν δίπλα στην ομάδα και τώρα έχουμε σταθερότητα», είπε σχετικά ο Μπάγεβιτς και πρόσθεσε: «Παίζουμε καλά και η ομάδα έχει ανέβει. Δεν μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο, τον έχει πάρει ήδη ο Ολυμπιακός. Έχουμε όμως τα πλεϊ οφ που θα παίξουμε τον Μάϊο και από εκεί φιλοδοξούμε να βγούμε στο Champions League. Θα τα δώσουμε όλα. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο τέλος, αλλά θα παλέψουμε όπως κάνουμε πάντα. Είμαι αισιόδοξος κι εμπιστεύομαι απόλυτα την ομάδα».

Από εκεί και πέρα, αναφερόμενος στην εθνική Βοσνίας, είπε πως «αποτύχαμε στα προκριματικά του Euro2016. Τώρα κοιτάμε για το Μουντιάλ. Και η Ελλάδα που έχει πάρει το πανευρωπαϊκό τα ίδια προβλήματα είχε. Η Βοσνία μπορεί να τα καταφέρει. Εχει ξεπεράσει τόσες και τόσες δυσκολίες, γιατί όχι και τώρα;», για να καταλήξει με ένα σχόλιο για την εκλογή του Τζιάνι Ινφαντίνο στην προεδρία της FIFA.

«Ο Ινφαντίνο είναι ο κατάλληλος άνθρωπος. Το άξιζε. Τον γνωρίζω. Είναι ικανότατος. Θα βοηθήσει τη FIFA να επανέλθει στο σωστό επίπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα