Κάτσε: «Στο χέρι μας ν' αλλάξουμε την κατάσταση»

Κάτσε: «Στο χέρι μας ν' αλλάξουμε την κατάσταση»

Κάτσε: «Στο χέρι μας ν' αλλάξουμε την κατάσταση»

Ο Έργκους Κάτσε με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο αυριανό (12/3) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, αλλά και για στις αλλαγές που έγιναν στον ΠΑΟΚ.  

Ο Αλβανός μέσος που αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στην 11αδα μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αρχικά για την κατάσταση που επικρατεί στον Δικέφαλο: «Δεν είμαστε και στην καλύτερη κατάσταση. Όμως τώρα έχουμε τα επόμενα παιχνίδια και έχουμε ένα στόχο, να παίξουμε στα play off και να πάρουμε τη πρώτη θέση. Πιστεύω ότι πρέπει να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο και να κάνουμε κάτι καλό στη συνέχεια».

Για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας: «Εμείς δεν μένουμε σε αυτό. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια τα οποία είναι σημαντικά για εμάς. Πρέπει να μπορέσουμε να πετύχουμε τον τελευταίο στόχο που μας έμεινε που είναι η είσοδος στα play off».

Για το τι μπορεί να αλλάξει από εδώ και πέρα: «Στο χέρι μας είναι να μπορέσουμε να αλλάξουμε κάτι. Όλοι εμείς οι ποδοσφαιριστές, όλοι όσοι είμαστε εδώ να αλλάξουμε και να πάμε προς το καλύτερο».

Για τις αλλαγές προσώπων στον ΠΑΟΚ: «Σε μια ομάδα δεν φταίει μόνο ένας ή δύο. Πιστεύω όλοι φταίμε για την εικόνα που έχει δείξει ως τώρα η ομάδα. Όπως είπα και πριν δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να κάνουμε μια νέα αρχή για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το τι τον κάνει αισιόδοξο για τη συνέχεια: «Πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε όλα αυτή την κατάσταση. Όλοι μαζί θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τον τελευταίο στόχο που μας έμεινε».

Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό: «Είναι μια καλή ομάδα, αλλά εμείς είμαστε ο ΠΑΟΚ και θα πρέπει να παίξουμε καλά και πιστεύω ότι αν κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε και παίξουμε σαν ομάδα δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα».

Best of internet