Με Στρατηλάτη και απουσίες η Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Με Στρατηλάτη και απουσίες η Καλλονή

bet365

Με τον Στρατηλάτη να είναι για πρώτη φορά στην αποστολή, αλλά και αρκετές απουσίες, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καλλονής για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Επιστροφή Φαβάλι στην 11άδα.

Την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (12/3 17:15) ολοκλήρωσε την Παρασκευή (11/3) η Καλλονή. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, η οποία περιελάμβανε τελειώματα φάσεων και οικογενειακό δίτερμα με στημένες φάσεις.

Από το πρόγραμμα απουσίαζαν οι Βαλιός, Χιντασέλι, Ελλακόπουλος, που δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν από την αποστολή. Επίσης, εκτός είναι και οι Μπουρούς, Ξύδας, ο πρώτος λόγω γαστρεντερίτιδας και ο δεύτερος με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Με αρκετές απουσίες θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ η Καλλονή, με τη νίκη του «Αγιαξ της Ηπείρου» να βρίσκεται σε απόδοση 2.30 την Mybet.

Αντίθετα, ο νεοαποκτηθείς Κυριάκος Στρατηλάτης ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον καρπό και για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του συλλόγου της Μυτιλήνης. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Δαύκος, Στρατηλάτης, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Ούκα, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Ουνγιαλίδης, Μίκιτς, Γκόλιας, Καλτσάς, Γιουκαρής, Φαβάλι, Γεωργίου, Μανούσος, Κάρλσον, Γουερέ, Μάρκοβιτς, Μπλάζιτς.

Επιστροφή Φαβάλι στην 11άδα

Από εκεί και πέρα, επιστρέφει ο Λούκας Φαβάλι, που εξέτισε την ποινή του, και θα είναι στο αρχικό σχήμα, όπου δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι ο Νίκος Καραγεωργίου, σε σύγκριση με την αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά.

Έτσι, ο Δαύκος θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, ο Τσαμπούρης δεξιά στην άμυνα, ο Γκόλιας αριστερά και οι Μίκιτς, Αναστασιάδης στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Καλτσάς, Μπλάζιτς και μπροστά τους δεξιά ο Μανούσος, αριστερά ο Γεωργίου και επιτελικός ο Φαβάλι. Στην κορυφή της επίθεσης στο 4-2-3-1 του τεχνικού της ΑΕΛΚ ο Μάρκοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα