Στραματσόνι: «Δεν φοβόμαστε, πάμε για την νίκη»

Στραματσόνι: «Δεν φοβόμαστε, πάμε για την νίκη»

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Δεν φοβόμαστε, πάμε για την νίκη»

bet365

Ντέρμπι «αιωνίων» προ των πυλών και ο Αντρέα Στραματσόνι ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός πάει για το «διπλό, ώστε να δώσει χαρά σε διοίκηση και κόσμο! Τι είπε για τον Ολυμπιακό και το ενδιαφέρον της Αταλάντα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ιταλού τεχνικού στην κάμερα της NOVA:

Για το ντέρμπι: «Βιώνοντας αυτή την πόλη, την ομάδα, μπορώ να σας πω ότι δεν είναι ένα κοινό ματς. Είναι το ματς της χρονιάς και πρέπει να τους ικανοποιήσουμε όλους. Από τον πρόεδρο μέχρι και τους οπαδούς μας. Συναντώ οπαδούς και με ρωτούν για αυτό το παιχνίδι. Θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για το αν είναι η τελευταία ευκαιρία να δώσουν μια χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού: « Η περιόδος που διανύουμε δεν είναι η καλύτερη. Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Το περιμένουμε. Θα δώσουμε όλη μας την δύναμη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Eξάσφαλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Χέρτα - Σάλκε.

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Δεν παίζει ρόλο η βαθμολογία. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Εργαζόμαστε σκληρά και βλέπω τους παίκτες πολύ συνειδοτοποιημένοι. Ξέρουν πως είναι δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα έχουμε όλα τα δυνατά κίνητρα για να κερδίσουμε».

Για το αν είναι και για τον ίδιο ένα ντέρμπι κόντρα στον Μάρκο Σίλβα: «Σκέφτομαι την ομάδα όχι προσωπικά. Εγώ ηγούμαι αυτής της ομάδας. Δεν φοβόμαστε, θα παίξουμε με την αξία μας και στοχεύουμε στην νίκη».

Για το αν πεισμώνει την ομάδα το γεγονός πως το ματς του πρώτου γύρου κρίθηκε στα χαρτιά: «Ήταν ένα λυπηρό γεγονός. Θέλαμε να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Ξέρουμε τι έγινε. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Πρέπει να σκεφτόμαστε το ποδόσφαιρο και μόνο το πόδοσφαιρο για να αποδώσουμε το καλύτερο».

Για τον Ολυμπιακό: “Δεν θέλω να κρίνω τον Ολυμπιακό. Είναι γνωστή η εικόνα που έχει ο Ολυμπιακός. Εμείς θα κοιτάξουμε μόνο τη δική μας ομάδα, πάντα με γνώμονα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το ντέρμπι».

Για το ποιον παίκτη του Ολυμπιακού που θα επέλεγε να έχει στην ομάδα του: «Είμαι εξαιρετικά περήφανος για τους παίκτες μου. Έχουμε και τις επιστροφές των τραυματιών και σκέφτομαι μόνο την ενότητα της ομάδας και είμαι περήφανος για το κλίμα που υπάρχει».

Τη γνώμη του για τον Μάρκο Σίλβα: «Είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε στο παιχνίδι της Λεωφόρου που δεν έγινε. Είναι νέος προπονητής με πολύ ποιοτικές ιδέες. Αν εξαιρέσουμε το ματς της Κυριακής θα του ευχόμουν καλή τύχη στην καριέρα του».

Για το σύστημα που σκέφτεται να παρατάξει: «Όπως είπα και στους παίκτες μου από την αρχή της εβδομάδας είναι ένα ματς στο οποίο δεν έχουν σημασία τα σχήματα. Θα υπάρξουν έντεκα δίδυμα αντιπάλων και θα νικήσει αυτός που θα επικρατήσει στη μονομαχία με τον προσωπικό του αντίπαλο…».

Για το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα μετά από καιρό: «Είναι κάτι που έχω ήδη συζητήσει με τον πρόεδρο, το να έχουμε στην διάθεσή μας περισσότερα πρόσωπα. Είτε πρόκειται για την έναρξη του ματς, είτε για την διάρκειά του είναι σημαντικό να υπάρχει βάθος και ποιότητα στην ομάδα. Την περασμένη Κυριακή είδαμε πως από τη στιγμή που μπήκε στο ματς ο Λέτο άλλαξε η ροή του παιχνιδιού».

Για τα δημοσιεύματα αναφορικά με το ενδιαφέρον της Αταλάντα: «Έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και νιώθω τέλεια στην ομάδα. Έχω αναλάβει μια μεγάλη ευθύνη απέναντι στον πρόεδρο, τους παίκτες και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού: να χτίσουμε τον Παναθηναϊκό του μέλλοντος. Αν ο πρόεδρος δεν αλλάξει γνώμη, θέλω να συνεχίσω να δουλεύω πάνω σ’ αυτή τη φιλοσοφία για να τα καταφέρω».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Καμπιάσο για το ντέρμπι: «Όχι. Θα είμαστε αντίπαλοι την επόμενη εβδομάδα. Είναι πρωταθλητής, είναι ένας παίκτης πολύ ξεχωριστός. Αλλά πρέπει να τονίσω όμως πως έχουμε κι εμείς παίκτες ανάλογης αξίας. Το παιχνίδι θα το δουν αρκετοί φίλαθλοι και στην Ιταλία και σε άλλα μέρη και πρέπει να προσφέρει σε όλους καλό θέαμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα