Απόλλων Σμύρνης - Παναιγιάλειος 1-1 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Απόλλων Σμύρνης - Παναιγιάλειος 1-1 (vid)

bet365

Μετά την Λάρισα, ο Παναιγιάλειος πέρασε αλώβητος και από την Ριζούπολη, πήρε το 1-1 και έκανε (νέο) «δώρο» στην Κέρκυρα, αλλά αυτή τη φορά και στην ΑΕΛ που είναι ήδη στο +4 από την τρίτη θέση!

Μόνο τη νίκη ήθελε ο Απόλλων Σμύρνης απέναντι στον Παναιγιάλειο, ο οποίος για ακόμα ένα ματς έδειξε μεγάλη ψυχή και μετά το AEL FC Arena, έμεινε αήττητος και στη Ριζούπολη αποσπώντας την ισοπαλία (1-1).

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους. Μόλις στο 9', ο Καμαρά μετά από ασίστ του Σουνά με πλασέ άνοιξε το σκορ και όλα έδειχναν πως ο Απόλλων θα έχει ένα εύκολο απόγευμα. Πόσο μάλλον όταν στην επόμενη φάση, στο 11', ο Μπουντόπουλος είδε τον Αθανασόπουλο τελευταία στιγμή να σώζει την εστία του.

Τελικά ο Παναιγιάλειος βγήκε μπροστά και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση σε μία από τις λίγες ευκαιρίες που είχε... Συγκεκριμένα, ο Λινάρδος έπιασε ένα πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Αποστολίδη γράφοντας το 1-1. Η συνέχεια άνηκε στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», που όμως δεν κατάφερε να φτάσει στο 2-1 πριν το ημίχρονο και έβλεπε τα πράγματα να δυσκολεύουν πολύ...

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με τον Απόλλωνα να έχει τον έλεγχο και τον Παναιγιάλειο να ψάχνει την κόντρα. Σχεδόν όλο το δεύτερο 45λεπτο πέρασε χωρίς μεγάλη ευκαιρία, με την μεγαλύτερη να έρχεται στο 92'!

Κεφαλιά του Κύργια, ο Αθανασόπουλος με την επέμβαση του αγώνα κράτησε τον βαθμό για την ομάδα του Αιγίου και έδωσε το... δώρο στη Λάρισα που ήδη βρίσκεται στο +4 (παίρνει στα χαρτιά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου), αλλά και στην Κέρκυρα. Βέβαια, οι «Φαίακες», για να το εκμεταλλευτούν και να βρεθούν στο +5 πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Πανσερραϊκού το Σάββατο στις Σέρρες.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Ψιάνος, Κύργιας, Γκότοβος, Ρουσάκης, Βάντερσον (46’ Φαρινόλα), Σουνάς, Φομίν (61’ Τζιώρας), Μπουντόπουλος (79’ Στεργίδης), Καμαρά.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Κρισμάρεβιτς, Μπουρλάκης, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Λινάρδος (84’ Ζαχαρόπουλος), Ζουνίνιο (74’ Γκούφας), Κολόκας, Παπαχρήστος, Σκαρτσίλας (88’ Ρέλλας).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα