Παρέμβαση εισαγγελέα για την ανακοίνωση της Original

Παρέμβαση εισαγγελέα για την ανακοίνωση της Original

Δήμος Μπουλούκος
Παρέμβαση εισαγγελέα για την ανακοίνωση της Original

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr o αθλητικός αντιεισαγγελέας Γ. Λαϊνης διενεργεί επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την ανακοίνωση της Original!

Oπως έγινε χθες με την ανακοίνωση της Θύρας 4, το ίδιο συμβαίνει σήμερα και με την ανακοίνωση που έβγαλε ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ Οriginal με τον κύριο Λαϊνη να διενεργεί επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Ο εισαγγελικός λειτουργός παρήγγειλε από το Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. τη διενέργεια έρευνας για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παρότρυνσης, υποκίνησης, ενθάρρυνσης ή διευκόλυνσης διάπραξης επεισοδίων. Στο πλαίσιο αυτό θα κληθούν να καταθέσουν ανωμοτί, δηλαδή ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων, οι συντάκτες της ανακοίνωσης και όσοι ακόμη κριθεί σκόπιμο από την εξέλιξη της έρευνας.

Η Original έκανε επίθεσεις μέσω της ανακοίνωσης της, με αναφορές με ονοματεπώνυμα. Διαβάστε την εδώ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα