Επίσκεψη της ακαδημίας του Ολυμπιακού στη Σχολή Πύργου! (pics)

Επίσκεψη της ακαδημίας του Ολυμπιακού στη Σχολή Πύργου! (pics)

Επίσκεψη στη Σχολή στον Πύργο Ηλείας πραγματοποίησε κλιμάκιο της Ακαδημίας του Ολυμπιακού αποτελούμενο από τον Διευθυντή Σχολών κ. Βασίλη Νάνο και τους προπονητές κ. Φώτη Παπαπαναγή και κ. Σωκράτη Κοψαχείλη.

Επίσκεψη της ακαδημίας του Ολυμπιακού στη Σχολή Πύργου! (pics)

Η σχετική ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» αναφέρει:

«Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιελάμβανε προπόνηση στα παιδιά της Σχολής μας από τους προπονητές της Ακαδημίας και ειδική προπόνηση στους τερματοφύλακες από τον Σωκράτη Κοψαχείλη. Επιπλέον οι προπονητές της Σχολής ενημερώθηκαν για πολλά σημαντικά θέματα από τους εκπροσώπους της Ακαδημίας ενώ μοιράστηκαν στα παιδιά αφίσες της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού αλλά και ο νέος οδηγός Ψυχολογίας-Διατροφής που δημιούργησε η Διεύθυνση Σχολών. 

Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Τάσος Φερεκίδης απέσπασε τα εύσημα από τα μέλη του κλιμακίου για το επίπεδο των ποδοσφαιριστών, για την οργάνωση αλλά και για τις πολύ ωραίες εγκαταστάσεις και ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για την επίσκεψη: "Είναι πολύ σημαντικό να έρχεται στη Σχολή μας και στην πόλη μας προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Υπάρχει άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με την βοήθεια του Ολυμπιακού γινόμαστε κάθε ημέρα και καλύτεροι. Τα παιδιά είδαν πως δουλεύει η Ακαδημία του Ολυμπιακού και το μεγάλο τους όνειρο είναι να βρεθούν εκεί μια ημέρα. Σε μια τόσο δύσκολη εποχή ο Ολυμπιακός είναι δίπλα μας και όλοι μαζί δουλεύουμε για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας". 

Ο προπονητής της Ακαδημίας κ. Σωκράτης Κοψαχείλης ο οποίος είναι πολύ δημοφιλής στον Πύργο λόγω της θητείας του ως ποδοσφαιριστής στον Πανηλειακό είπε από την πλευρά του: "Ήταν μεγάλη η χαρά μας που επισκεφτήκαμε τον Πύργο όπου ο Ολυμπιακός διατηρεί Σχολή. Προσωπικά απο αυτή την πόλη και τους ανθρώπους της έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις αφού πέρασα πολύ ωραία χρόνια εδώ. Με τον Τάσο Φερεκίδη μας συνδέουν πολλά από το παρελθόν και τώρα μας συνδέει και ο Ολυμπιακός. Είδαμε ότι η Σχολή έχει πολύ καλό επίπεδο και όσο μπορεί ο καθένας μας θα βοηθήσει για να γίνει ακόμη καλύτερη. Οι Σχολές μας στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στις ΗΠΑ έχουν πολύ υψηλά στάνταρ και δεν είναι τυχαίο ότι πολλά παιδιά από το Δίκτυο είναι στην Ακαδημία του Ολυμπιακού". 

Η Σχολή Πύργου έχει στο δυναμικό της περισσότερα από 150 παιδιά όλων των ηλικιών και παρουσιάζει κάθε χρόνο αύξηση στις εγγραφές της». 

Best of internet