Αποφασισμένη να κρατήσει τον Αζάρ η Τσέλσι!

Αποφασισμένη να κρατήσει τον Αζάρ η Τσέλσι!

Κώστας Ζάλιαρης
Αποφασισμένη να κρατήσει τον Αζάρ η Τσέλσι!

bet365

Αν και όλα μπορεί να κριθούν από την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, στην Τσέλσι εμφανίζονται αποφασισμένοι να μην αποδεχθούν καμία πρόταση για τον Εντέν Αζάρ το προσεχές καλοκαίρι!

Ο Βέλγος δείχνει να μη μπορεί με τίποτα να φανερώσει τον καλό του εαυτό στον αγωνιστικό χώρο, δεν βοηθάει τους «μπλε» και παρά τις δηλώσεις του περί πρόθεσης να συνεχίσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και τα επόμενα χρόνια, ενδεχομένως ν' άλλαξε κάτι στις σκέψεις του μετά τις αποδοκιμασίες από το κοινό της ομάδας στον επαναληπτικό με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα, πάντως, με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Telegraph», η διοίκηση της Τσέλσι εμφανίζεται αποφασισμένη να τον στηρίξει και να τον βοηθήσει να ξαναβρεί τη φόρμα του και την όρεξή του για ποδόσφαιρο, δηλώνοντας ανοιχτά την εμπιστοσύνη της σ' εκείνον και απορρίπτοντας οποιαδήποτε πιθανή προσφορά για εκείνον στην προσεχή θερινή μεταγραφική περίοδο.

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Γιουβέντους - Σασσουόλο και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Ντιμπάλα γράψει το 1-0, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα