ΠΑΟΚ: Οι ευχές της ΠΑΕ στον Στέλιο Μαλεζά

ΠΑΟΚ: Οι ευχές της ΠΑΕ στον Στέλιο Μαλεζά

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Οι ευχές της ΠΑΕ στον Στέλιο Μαλεζά

bet365

Ο Στέλιος Μαλεζάς κλείνει σήμερα τα 31 του χρόνια και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του ευχήθηκε «χρόνια πολλά», μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

«Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 31, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο», εύχεται η ασπρόμαυρη ΠΑΕ στον Κατερινιώτη αμυντικό και παραθέτει το βιογραφικό του:

«Ο Μαλεζάς έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στις 16.01.2006 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη κι αφού την προηγούμενη σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Ηρόδοτο.

Σταδιακά, τα χρόνια που ακολούθησαν κατάφερε να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα του Δικεφάλου, να κληθεί στην Εθνική ομάδα και να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Μουντιάλ του 2010 και το Euro 2012. Εκείνο το καλοκαίρι ο Μαλεζάς πήρε μεταγραφή στη γερμανική Φορτούνα Ντίσελντορφ στην οποία κι έμεινε για δύο χρόνια.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής γύρισε στη Super League για λογαριασμό του Παναιτωλικού και από την φετινή σεζόν ο Μάλε γύρισε σπίτι του και φόρεσε και πάλι την φανέλα του Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα