Ο Αντριάνο παρουσιάστηκε από τη Miami United (vid&pics)

Ο Αντριάνο παρουσιάστηκε από τη Miami United (vid&pics)

bet365

Στο ποδόσφαιρο επιστρέφει ο Αντριάνο, ο οποίος ανακοινώθηκε από τη Miami United!

«Ο Αυτοκράτορας είναι εδώ». Αυτός είναι ο τίτλος των περισσότερων ειδήσεων που αφορούν τη μεταγραφή του Αντριάνο στη Miami United.

Ο Βραζιλιάνος στράικερ, έφτασε στο Μαϊάμι την Τετάρτη και αφού ξεκουράστηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο που μένει, παρουσιάστηκε από τους ανθρώπους της Miami United.

Ο 34χρονος αποτελούσε διακαή πόθο του Ιταλού προέδρου της ομάδας. Ρομπέρτο Σάκα, που από τον Οκτώβριο έψαχνε τρόπο για να αποσπάσει το "ναι" του Αντριάνο.

Αυτό συνέβη και έτσι η φανέλα με το 10 έχει βρει κάτοχο. Σημαντικό ρόλο στο να δεχθεί την εν λόγω πρόταση, ο Αντριάνο έπαιξε κι ο Καφού, ο οποίος στα τέλη του Φεβρουαρίου πήγε τον γιο του Ουέλινγκτον εκεί.

Μετά την επιτυχημένη δραστηριοποίηση του Σάκα στον χώρο των ακινήτων και των εστιατορίων, το επόμενο στοίχημά του είναι να δει τη Miami United στο MLS, ενώ πιστεύεται ότι η παρουσία του Αντριάνο θα φέρει και χορηγούς στην ομάδα.

Πάντως, ο Αντριάνο ξέρει που πήγε: Σε μια πόλη που η παραλία και τα clubs θα του κάνουν πιο εύκολη την παραμονή του εκεί.

Τα πάρτι, πάντως, ξεκίνησαν με το "καλημέρα". Με το που τελείωσε η συνέντευξη Τύπου, χορός και ποτά... κυριάρχησαν!

Στην τελευταία φωτογραφία τον βλέπετε να... καλοπερνάει λίγο πριν την παρουσίασή του. Γιατί αυτός είναι. Γιατί μπορεί.

Coach!

Posted by Miami United FC on Thursday, March 10, 2016

Let's get this party started!

Posted by Miami United FC on Thursday, March 10, 2016
 

Τελευταία Νέα