Μαρινάκης μέχρι το 2017 στον Παναθηναϊκό

Μαρινάκης μέχρι το 2017 στον Παναθηναϊκό

Μαρινάκης μέχρι το 2017 στον Παναθηναϊκό

bet365

Παραμένει στο «τριφύλλι» για ακόμα μία σεζόν ο ταλαντούχος μπακ.

Στην ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Μαρινάκη, που έληγε το καλοκαίρι, προχώρησε η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Μετά και την θετική εισήγηση του Στραματσόνι, αλλά και την επιθυμία του παίκτη, οι πράσινοι τα βρήκαν σε όλα με τον ταλαντούχο μπακ και την Πέμπτη ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών για ακόμα μία σεζόν.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Μέχρι το καλοκαίρι του 2017 στον Παναθηναϊκό ο Έλληνας αμυντικός. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Νίκο Μαρινάκη για την επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου των δυο πλευρών, κατά ένα χρόνο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στον Παναθηναϊκό και θέλω να ευχαριστήσω τον Σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω, ο κόσμος έχει κουραστεί από τα πολλά λόγια και θέλει δουλειά στην προπόνηση και πράξεις στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του 22χρονου άσου, λίγο μετά τις υπογραφές στα γραφεία της ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα