Αυτούς «θέλει» στο Europa ο Ολυμπιακός

Αυτούς «θέλει» στο Europa ο Ολυμπιακός

Αυτούς «θέλει» στο Europa ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί το Europa για να μάθει αν θα πάρει ξανά απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Με την πορεία των Ελληνικών ομάδων να είναι όλο και χειρότερη στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, κινδυνεύει να... μπλέξει και να μην πάρει απευθείας εισιτήριο για τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Για να αποφύγει αυτό το αρνητικό σενάριο, θα πρέπει οι δύο ομάδες που θα κατακτήσουν τις διοργανώσεις φέτος, να έχουν εξασφαλίσει από το πρωτάθλημά τους την συμμετοχή τους στο Champions League.

Και μπορεί μετά από τον αποκλεισμό της Τσέλσι, αυτό να μοιάζει ιδιαίτερα πιθανό στο Champions League, στο Europa δεν είναι ίδια τα δεδομένα. Έτσι, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν λόγο να παρακολουθούν την διοργάνωση και να υποστηρίζουν, μάλιστα, συγκεκριμένες ομάδες.
Πιο συγκεκριμένα, ιδανικό μοιάζει να κατακτήσει την διοργάνωση η Ντόρτμουντ, η Σαχτάρ ή η Βασιλεία. Πολύ καλή επιλογή θα ήταν και η Τότεναμ, βέβαια, αλλά το 3-0 στην Βεστφαλία δε της δίνει πολλές ελπίδες πρόκρισης.

Θετικά θα έβλεπαν οι «ερυθρόλευκοι» και την Φενέρ στο βάθρο, ενώ ίσως να βόλευε η Αντερλεχτ με την Λεβερκούζεν, που ελπίζουν σε απευθείας πρόκρισή τους στους ομίλους, έστω κι αν είναι αουτσάιντερ. Αντίθετα, Σεβίλλη, Μπράγκα, Βιγιαρεάλ, Μπιλμπάο, Βλαλένθια, Σπάρτα Πράγας, Λάτσιο και οι δύο... μεγάλοι, Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, θα ήταν «εφιαλτικές» επιλογές.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα