Ηρακλής: Οι δοκιμές και η επιστροφή Λεοζίνιο

Ηρακλής: Οι δοκιμές και η επιστροφή Λεοζίνιο

Ηρακλής: Οι δοκιμές και η επιστροφή Λεοζίνιο

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός συμμετείχε κανονικά στην σημερινή προπόνηση του Ηρακλή με αποτέλεσμα να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για την αναμέτρηση με την Βέροια. Τι δοκίμασε ο Έλληνας τεχνικός στην προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.  

Ο Λεοζίνιο, μπορεί να λαχτάρισε τους ανθρώπους του Ηρακλή στην προπόνηση της Τετάρτης (9/3) καθώς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, σήμερα (10/3) μπήκε και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αυτομάτως τέθηκε στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για την αναμέτρηση με την ομάδα της Βέροιας στο Καυτανζόγλειο στάδιο. Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις συντονισμού και επιθετικής τακτικής με τελειώματα φάσεων, ενώ συμμετείχε κανονικά και ο Γιάννης Πασάς.

Ο Έλληνας τεχνικός στην σημερινή προπόνηση άνοιξε τα χαρτιά του για το πως σκέφτεται να παρατάξει τον Ηρακλή στην αναμέτρηση με την Βέροια. Με δεδομένες τις απουσίες των Μπαρτολίνι και Καρασαλίδης, ο Παπαδόπουλος προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τους Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Στάμου, Ιντζόγλου, Πορτουλίδη, Λεοζίνιο, Μοντέιρο, Μπουλούτ και Βέλλιο

 

Best of internet