Η Ζιμπάμπουε εναντίον των στημένων!

Gazzetta team
Η Ζιμπάμπουε εναντίον των στημένων!

bet365

Εφιάλτης τα στημένα παιχνίδια στη Ζιμπάμπουε και οι νομικές αρχές του κράτους πέρασαν στην αντεπίθεση για να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο!

Για το ποδόσφαιρο της Ζιμπάμπουε, τα στημένα παιχνίδια είναι ένας εφιάλτης που δε λέει να τελειώσει και θυμίζει σε όλους το σκάνδαλο Asiagate που συγκλόνισε πριν από λίγα χρόνια!

Αυτή τη φορά όμως, οι νομικές αρχές της χώρας κινήθηκαν άμεσα για να βοηθήσουν τα ποδοσφαιρικά όργανα!. Αυτό, για να ξεκαθαριστεί το τι γίνεται και ισχύει με τις κατηγορίες για στήσιμο αγώνων. Κατηγορίες που αφορούν επισημους και παίκτες, όπως αναφέρθηκε από το γραφείο του Υπουργού Αθλητισμού, Μακχοσίνι Χλονγκάβε.

Υπάρχει κατηγορία πως το μέλος της επιτροπής ανάπτυξης ποδοσφαίρου, Εντζάι Κασινάγιο, αποπειράθηκε να στήσει το ματς αυτού του μήνα με την Ζουαζιλάνδη για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα του 2017.


Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φίλιπ Τσιγιάνγκβα αποκάλυψε μετά ρόλο σε απόπειρα στησίματος αγώνων στο Κόπα Άφρικα του 2016 για στοιχηματικά συνδικάτα στην Ασία. Υπήρξε κι αναφορά στο όνομα του Γουίλσον Ρέι Περουμάλ! Επίσης η πρώην CEO Ενριέτα Ρουσβάγια, ο βοηθός προπονητή της Ζιμπάμπουε, Ντούμπε και ο πρώην προπονητής Ιβάν Γκορόγια είχαν ρόλο σε όλη αυτήν την ιστορία. Μάλιστα, ο πρόεδρος έχει αποδείξεις για όσα λέει, Emails, τηλεφωνικές συνομιλίες κι άλλα στοιχεία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα