Εισαγγελική έρευνα για την ανακοίνωση της «Θύρας 4»!

Εισαγγελική έρευνα για την ανακοίνωση της «Θύρας 4»!

Gazzetta team
Εισαγγελική έρευνα για την ανακοίνωση της «Θύρας 4»!

bet365

Ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης Νίκος Κωνσταντίνου παρήγγειλε κατεπείγουσα προκαταρκτική ερεύνα για την ανακοίνωση που εξέδωσε η «Θύρα 4».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης παρήγγειλε από το Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. τη διενέργεια έρευνας για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παρότρυνσης, υποκίνησης, ενθάρρυνσης ή διευκόλυνσης διάπραξης επεισοδίων. Στο πλαίσιο αυτό θα κληθούν να καταθέσουν ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων, οι συντάκτες της ανακοίνωσης της «Θύρας4» και όσοι ακόμη κριθεί σκόπιμο από την εξέλιξη της έρευνας. Τα σημεία που προκάλεσαν την εισαγγελική παρέμβαση φαίνεται πως είναι η αναφορά που γίνεται ότι «ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι περήφανος για όσα διαδραματίστηκαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό», αλλά και από το γεγονός ότι δεν καταδικάζουν τα επεισόδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα