ΠΑΟΚ: Στο πλευρό Σαββίδη και οι βετεράνοι

ΠΑΟΚ: Στο πλευρό Σαββίδη και οι βετεράνοι

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Στο πλευρό Σαββίδη και οι βετεράνοι

bet365

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εξέδωσαν μια μακροσκελή ανακοίνωση εκφράζοντας την στήριξη τους στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Σαββίδης, ξεκίνησε μία τεράστια προσπάθεια για την αλλαγή του περιβάλλοντος, μέσα στο οποίο κινείται το ποδόσφαιρο και οι ομάδες, προς την κατεύθυνση της δικαιοσύνης και της ισονομίας.

Μία προσπάθεια, η οποία έχει σαν στόχο την απαγκίστρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου από τη διαφθορά και την αλλαγή των ανθρώπων που ηγούνται στην ΕΠΟ και τη Super League, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια λειτουργούν προς όφελος μίας και μόνο ΠΑΕ. Κυρίως όμως μία προσπάθεια, η οποία πέρα από την αλλαγή των σημερινών ηγετών της ΕΠΟ και της Super League, θα δημιουργήσει συστήματα, κανονισμούς και διαδικασίες, οι οποίες με ουσιαστικές εγγυήσεις θα διασφαλίζουν τη διαχρονική λειτουργία τους, με βάση την ίση αντιμετώπιση όλων των ομάδων από τις ποδοσφαιρικές αρχές.

Παράλληλα, πρέπει και η πολιτεία να κάνει το καθήκον της, πιέζοντας προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως νομοθετώντας ένα πλαίσιο για την ύπαρξη τέτοιων συνθηκών λειτουργίας του ποδοσφαίρου.

Πιστεύουμε ότι μόνο με τέτοιες συνθήκες θα ελαχιστοποιηθούν, αν όχι εξαφανιστούν, τα φαινόμενα βίας στα γήπεδα, με αποτέλεσμα οι ομάδες να ανταγωνίζονται μόνο ποδοσφαιρικά, το προϊόν να αναπτύσσεται, να καθίσταται ελκυστικό και στα γεμάτα γήπεδα να απολαμβάνουν θέαμα και ψυχαγωγία οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ με τέτοιες συνθήκες έχει την οικονομική ευρωστία, την τεράστια δυναμική της ιστορίας του και του κόσμου και την ικανότητα:

α) να δημιουργήσει μία μεγάλη ομάδα και

β) να κατακτήσει τρόπαια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμείς οι οποίοι ζήσαμε διαχρονικά στο πετσί μας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους την αρρωστημένη κατάσταση που επικρατεί μέχρι σήμερα, δηλώνουμε ότι πέρα από τα όποια λάθη ή παραλείψεις έχουν γίνει, από την ΠΑΕ στον διοικητικό-αγωνιστικό τομέα, πρώτον είμαστε με ψυχή και σώμα στο πλευρό του κ. Σαββίδη και δεύτερον είμαστε στη διάθεση εάν, όταν και σε οτιδήποτε κρίνει ότι μπορούμε να βοηθήσουμε.

Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ »

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα