Πήρε το ΟΚ και καταθέτει την αίτηση η ΕΠΟ!

Δημήτρης Τομαράς
Πήρε το ΟΚ και καταθέτει την αίτηση η ΕΠΟ!

bet365

Οι νομικοί της ΕΠΟ πήραν την Πέμπτη την σχετική άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο και την Παρασκευή καταθέτουν την πρώτη αίτηση στο ΣτΕ για την απόφαση Κοντονή για το Κύπελλο.

Πρόκειται ως γνωστόν για την κατάθεση αίτησης στο ΣτΕ για ακύρωση της απόφασης Κοντονή για διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας. Το νομικό επιτελείο και οι εξωτερικοί συνεργάτες της ΕΠΟ πήραν την Πέμπτη την άδεια που χρειαζόταν από τον δικηγορικό σύλλογο και την Παρασκευή την καταθέτουν στο ΣτΕ. Θα μπορούσε να είχε συμβεί αυτό και την Πέμπτη αλλά λόγω του προχωρημένου της ώρας δεν κατέστη εφικτό. Στην περίπτωση που - όπως σας έχουμε γράψει από χθες - δεν οριστεί δικάσιμος άμεσα τότε θα υπάρξει και η κίνηση Νο2.

Θα γίνει στο ΣτΕ και αίτηση αναστολής της απόφασης. Είναι στη λογική των ασφαλιστικών μέτρων και φυσικά ένας... μοχλός έξτρα πίεσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα