Ντούνης: «Να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο»

Ντούνης: «Να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο»

Gazzetta team
Ντούνης: «Να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο»

bet365

Ο Μάρκος Ντούνης μίλησε για τον στόχο του Άρη που είναι και μαθηματικά η άνοδος στην B' κατηγορία, αλλά και για τα δικά του θέλω ως μέλος αυτής της ομάδας.

Ο μεσοεπιθετικός αρχικά αναφέρθηκε στους αγώνες που απομένουν μέχρι το φινάλε της χρονιάς: «Θέλουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που απομένουν, ξεκινώντας από την Καλαμαριά. Θέλουμε να τελειώνουμε μαθηματικά με την άνοδο και από εκεί και πέρα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, για να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος».

Για τον αριθμό των νικών που χρειάζεται ο Άρης, για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο: «Όλα τα παιχνίδια, πρέπει να τα κερδίσουμε. Πιστεύω ότι στα επόμενα 2-3 ματς θα τελειώσουμε και μαθηματικά με την άνοδο. Από εκεί και πέρα θα παίξουν και κάποια άλλα παιδιά, ώστε ο προπονητής να δει ποιους θα κρατήσει και την νέα χρονιά».

Για την μέχρι τώρα εμπειρία του στον Άρη και την Θεσσαλονίκη: «Αρχικά η σεζόν ήταν δύσκολη. Η ομάδα φτιάχτηκε σε μία νύχτα και ήρθαν αρκετοί παίκτες χωρίς προετοιμασία, με έναν καινούργιο προπονητή. Από εκεί και πέρα όμως, πήραμε τις νίκες που θέλαμε από την αρχή της χρονιάς και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για εμάς».

Για τους προσωπικούς του στόχους με τον Άρη: «Η ομάδα να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ. Να καθιερωθώ στην ομάδα και να πετύχουμε μαζί πολλά πράγματα».

Για τα 8 γκολ που έχει πετύχει, αν και αγωνίζεται στα πλάγια: «Έχει μικρή σημασία ποιος βάζει το γκολ. Η ουσία είναι να κερδίζει η ομάδα. Μακάρι να σκοράρω κι άλλα γκολ, όπως και οι συμπαίκτες μου, για να πετύχει ο Άρης τους στόχους του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα